Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 4 Öğrenci Kantinden Aldıkları Pastadan Zehirlendi

GÜNCEL 15.11.2017 - 20:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de 4 Öğrenci Kantinden Aldıkları Pastadan Zehirlendi

Nevşehir H. Lütfü Pamukçu Ortaokulunda 4 öğrenci kantinden aldıkları pastadan zehirlendi.
  Edinilen bilgilere göre Lütfü Pamukçu Ortaokulu öğrencileri ders arasında kantinden almış oldukları pastadan zehirlendi. Öğrencilerin mide bulantısı şikayeti sonrasında okul idarecileri tarafından hastaneye kaldırılan öğrenciler burada tedavi altına alındı. Nevşehir Devlet Hastanesi Acil servisinde tedavi edilen öğrencilerinin kısa bir tedaviden sonra taburcu edildikleri öğrenildi.   Öğrenciler burada yaptıkları şikayette de kantinden aldıkları pastadan sonra mide bulantılarını başladığını belirtikleri öğrenildi.  
Nevşehir H. Lütfü Pamukçu Ortaokulunda 4 öğrenci kantinden aldıkları pastadan zehirlendi.

 

Edinilen bilgilere göre Lütfü Pamukçu Ortaokulu öğrencileri ders arasında kantinden almış oldukları pastadan zehirlendi. Öğrencilerin mide bulantısı şikayeti sonrasında okul idarecileri tarafından hastaneye kaldırılan öğrenciler burada tedavi altına alındı. Nevşehir Devlet Hastanesi Acil servisinde tedavi edilen öğrencilerinin kısa bir tedaviden sonra taburcu edildikleri öğrenildi.

 

Öğrenciler burada yaptıkları şikayette de kantinden aldıkları pastadan sonra mide bulantılarını başladığını belirtikleri öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.