Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 5 günlük hava durumu

NEVŞEHİR 11.10.2021 - 00:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de 5 günlük hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de hafta boyunca güneşli bir hava bekleniyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de hava sıcaklıkları hafta boyunca mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.   11 Ekim Pazartesi günü Nevşehir’de az bulutlu bir hava beklenirken günün en düşük sıcaklığı 10 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 24 derece olması tahmin ediliyor.   12 Ekim Salı günü parçalı bir bulutlu hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 9 derece en yüksek hava sıcaklığı 23 derece olması tahmin ediliyor.   13 Ekim Çarşamba günü parçalı bulutlu hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 11 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 20 derece olması tahmin ediliyor.   14 Ekim Perşembe parçalı bulutlu hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 20 derece olması tahmin ediliyor.   15 Ekim Cuma günü Nevşehir’de parçalı bulutlu hava devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 19 derece olması tahmin edilyor.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de hafta boyunca güneşli bir hava bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de hava sıcaklıkları hafta boyunca mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

 

11 Ekim Pazartesi günü Nevşehir’de az bulutlu bir hava beklenirken günün en düşük sıcaklığı 10 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 24 derece olması tahmin ediliyor.

 

12 Ekim Salı günü parçalı bir bulutlu hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 9 derece en yüksek hava sıcaklığı 23 derece olması tahmin ediliyor.

 

13 Ekim Çarşamba günü parçalı bulutlu hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 11 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 20 derece olması tahmin ediliyor.

 

14 Ekim Perşembe parçalı bulutlu hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 20 derece olması tahmin ediliyor.

 

15 Ekim Cuma günü Nevşehir’de parçalı bulutlu hava devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 19 derece olması tahmin edilyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.