Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 5 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

NEVŞEHİR 30.10.2018 - 10:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 5 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği akaryakıt istasyonu ihalesi 5 Kasım Pazartesi günü yapılacak.
  İlimiz Nevşehir'in en işlek caddelerinden Avanos yolu üzerinde bulunan, Nevşehir il özel idaresine ait akaryakıt istasyonunun 5 yıllığına kiralama ihalesi 05 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 9:30 da yapılacak.  5 yıllığına 2 milyon 10 bin lira tahmini bedelle ihaleye çıkacak olan istasyon ihalesine Nevşehir'deki akaryakıt sektöründeki yatırımcıların yoğun talep göstermesi bekleniyor.    İhaleye ilişkin detayları Nevşehir İl Özel İdaresinden öğrenebilirsiniz...
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği akaryakıt istasyonu ihalesi 5 Kasım Pazartesi günü yapılacak.

 

İlimiz Nevşehir'in en işlek caddelerinden Avanos yolu üzerinde bulunan, Nevşehir il özel idaresine ait akaryakıt istasyonunun 5 yıllığına kiralama ihalesi 05 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 9:30 da yapılacak.  5 yıllığına 2 milyon 10 bin lira tahmini bedelle ihaleye çıkacak olan istasyon ihalesine Nevşehir'deki akaryakıt sektöründeki yatırımcıların yoğun talep göstermesi bekleniyor.

 

 İhaleye ilişkin detayları Nevşehir İl Özel İdaresinden öğrenebilirsiniz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.