MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de A Grubu şehir plancısı hizmet vermeye başladı

NEVŞEHİR 23.11.2018 - 09:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de A Grubu şehir plancısı hizmet vermeye başladı

Nevşehir’de ilk A grubu şehir plancısı hizmete girdi.
   Bülent Türkoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “A Grubu Yüksek Şehir Plancısı Bülent Türkoğlu kentimizde şehir planlama alanında faaliyet gösteren Şehir Plancısı Rabia Köstek ve Kübra Gözde Kocamaz ile ortak ofis açarak kentimizde faaliyet gösteren ilk A grubu şirket olarak faaliyetlerine başlamıştır. Kentlere marka değer katan projelere imza atan Türkoğlu, Nevşehir’in yetiştirdiği şehir plancılarımızla güç ve tecrübe birliği yaparak Nevşehir merkez ilçe ve beldelerinde başta belediyeler olmak üzere yatırımcı kurum kuruluşlara her anlamda teknik destek sağlamaktadırlar. Nevşehir merkez Belediyesinin başta olmak üzere 2 yılda 7 milyon TL ye İmar planı jeolojik etüt ve İmar uygulamalarının yaptırıldığını kaydederek ilçe ve beldelerde de bu hizmetin sırf A grubu diye yüksek bedel ödeyerek bu hizmetleri satın alma döneminin Nevşehir adına kapandığını dile getirmiştir. Türkiye Cumhuriyetinin son Başbakanı TBMM başkanı Sayın Binali Yıldırım on İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında İzmir konsept ve Tasarım planlamanın başındaki koordinatör olan Türkoğlu Tarihi ile doğası ile tescilli taşınmaz kültür varlıkları ile kentsel arkeolojik ve doğal sit alanları ile Cenab-ı Allah tarafından ilimize bahşedilen güzelliklere değer katmak için sabırsızlandıklarını kaydetmiştir. Koruma Amaçlı İmar Planları konusunda Turizm Bölgesi İmar Planlarında uzman olan Türkoğlu Belediye Başkan adaylarımız için de konsept marka değer projelerinde de halka hizmetkarlara hizmet Azmi’nde olacaklarını bildirmiştir. Ayrıca teknik kadrolarının 3D kentsel tasarım Ulaşım Planlaması konsept geliştirme konularında ülke çapında projelere imza atan Türkoğlu Şehir Plancıları Rabia Köstek ve Kübra Gözde Kocamaz ile bugünden itibaren aynı çatı altında Nevşehir’in emrinde olacaklarını bizlerle paylaşmışlardır.”
Nevşehir’de ilk A grubu şehir plancısı hizmete girdi.

 

 Bülent Türkoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“A Grubu Yüksek Şehir Plancısı Bülent Türkoğlu kentimizde şehir planlama alanında faaliyet gösteren Şehir Plancısı Rabia Köstek ve Kübra Gözde Kocamaz ile ortak ofis açarak kentimizde faaliyet gösteren ilk A grubu şirket olarak faaliyetlerine başlamıştır.

Kentlere marka değer katan projelere imza atan Türkoğlu, Nevşehir’in yetiştirdiği şehir plancılarımızla güç ve tecrübe birliği yaparak Nevşehir merkez ilçe ve beldelerinde başta belediyeler olmak üzere yatırımcı kurum kuruluşlara her anlamda teknik destek sağlamaktadırlar. Nevşehir merkez Belediyesinin başta olmak üzere 2 yılda 7 milyon TL ye İmar planı jeolojik etüt ve İmar uygulamalarının yaptırıldığını kaydederek ilçe ve beldelerde de bu hizmetin sırf A grubu diye yüksek bedel ödeyerek bu hizmetleri satın alma döneminin Nevşehir adına kapandığını dile getirmiştir.

Türkiye Cumhuriyetinin son Başbakanı TBMM başkanı Sayın Binali Yıldırım on İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında İzmir konsept ve Tasarım planlamanın başındaki koordinatör olan Türkoğlu Tarihi ile doğası ile tescilli taşınmaz kültür varlıkları ile kentsel arkeolojik ve doğal sit alanları ile Cenab-ı Allah tarafından ilimize bahşedilen güzelliklere değer katmak için sabırsızlandıklarını kaydetmiştir.

Koruma Amaçlı İmar Planları konusunda Turizm Bölgesi İmar Planlarında uzman olan Türkoğlu Belediye Başkan adaylarımız için de konsept marka değer projelerinde de halka hizmetkarlara hizmet Azmi’nde olacaklarını bildirmiştir.

Ayrıca teknik kadrolarının 3D kentsel tasarım Ulaşım Planlaması konsept geliştirme konularında ülke çapında projelere imza atan Türkoğlu Şehir Plancıları Rabia Köstek ve Kübra Gözde Kocamaz ile bugünden itibaren aynı çatı altında Nevşehir’in emrinde olacaklarını bizlerle paylaşmışlardır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.