Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Afgan ve Suriyeliler terminale akın etti

GÜNCEL 28.02.2020 - 21:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de Afgan ve Suriyeliler terminale akın etti

Türkiye'nin, mültecilerin kara ve deniz yoluyla Avrupa’ya geçmesine engel olmayacağını açıklamasının ardından Nevşehir’de mülteciler Adnan Menderes Terminaline akın etti.
  Türkiye’nin, mültecilere kara ve deniz yoluyla Avrupa’ya geçmesine engel olmayacağını açıklamasının ardından Nevşehir’de yaşayan Afgan ve Suriyeliler Adnan Menderes terminaline akın etti. Nevşehir’de otobüs firmaları İstanbul’a ek seferler koyarak bu akşam saatlerinde 8 otobüs mülteci İstanbul’a hareket etti.   Nevşehir’den İstanbul’a ardından Yunanistan’a gideceklerini söyleyen Afgan mülteciler daha sonra ise başta Fransa olmak üzere Avrupa’da çeşitli ülkelere gideceklerini söyledi.   Nevşehir’de otobüs firması yetkilisi Hazım Oral’da bugün 8 otobüs İstanbul’a yola çıktığını ifade ederken rezervasyonların oldukça fazla olduğunu söyledi.
Türkiye'nin, mültecilerin kara ve deniz yoluyla Avrupa’ya geçmesine engel olmayacağını açıklamasının ardından Nevşehir’de mülteciler Adnan Menderes Terminaline akın etti.

 

Türkiye’nin, mültecilere kara ve deniz yoluyla Avrupa’ya geçmesine engel olmayacağını açıklamasının ardından Nevşehir’de yaşayan Afgan ve Suriyeliler Adnan Menderes terminaline akın etti. Nevşehir’de otobüs firmaları İstanbul’a ek seferler koyarak bu akşam saatlerinde 8 otobüs mülteci İstanbul’a hareket etti.

 

Nevşehir’den İstanbul’a ardından Yunanistan’a gideceklerini söyleyen Afgan mülteciler daha sonra ise başta Fransa olmak üzere Avrupa’da çeşitli ülkelere gideceklerini söyledi.

 

Nevşehir’de otobüs firması yetkilisi Hazım Oral’da bugün 8 otobüs İstanbul’a yola çıktığını ifade ederken rezervasyonların oldukça fazla olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.