MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Ahiler Haftası kutlandı

NEVŞEHİR 18.09.2019 - 13:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de Ahiler Haftası kutlandı

Nevşehir’de Ahiler Haftası etkinlikleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde kutlandı.
  Nevşehir’de Ahiler Haftası kutlama programına Vali İlhami Aktaş, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve protokol üyeleri katıldı.   Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı açıklamada, “Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde Ahilik Haftasını kutladık. Anadolu’nun dini, sosyal, kültürel, ekonomik, siyasi mimarı zanaatkarlarımızın; kardeşliği, cömertliği ve sanatıyla kurulmuş Ahilik geleneğini, Ahilik Haftamızda bu değerler ışığında kutluyoruz” dedi.   Program konuşmaların ardından çeşitli ödüllerin verilmesi ile sona erdi.
Nevşehir’de Ahiler Haftası etkinlikleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde kutlandı.

 

Nevşehir’de Ahiler Haftası kutlama programına Vali İlhami Aktaş, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve protokol üyeleri katıldı.

 

Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı açıklamada, “Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde Ahilik Haftasını kutladık. Anadolu’nun dini, sosyal, kültürel, ekonomik, siyasi mimarı zanaatkarlarımızın; kardeşliği, cömertliği ve sanatıyla kurulmuş Ahilik geleneğini, Ahilik Haftamızda bu değerler ışığında kutluyoruz” dedi.

 

Program konuşmaların ardından çeşitli ödüllerin verilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.