Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Alkollü Sürücü Genç Kadını Az Daha Öldürüyordu

GÜNCEL 05.02.2018 - 09:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Alkollü Sürücü Genç Kadını Az Daha Öldürüyordu

Nevşehir’de önceki akşam meydana gelen trafik kazasında alkollü sürücü genç bayanı az daha öldürüyordu.
  Nevşehir-Ürgüp yolunda önceki gece meydana gelen trafik kazasında alkollü sürücü seyir halinde ki bir araca çarptı. Alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük seçen şahıs önünde seyir halinde ki aracı fark edemeyince adeta aracın üzerine çıktı. Alkollü sürücünün çarptı araç içerisinde ki bayan sürücü neye uğradığı şaşırırken kısa süreli bir şok geçirmesinin ardından kendisine ancak gelebildi. Olay yerine ambulans ve trafik ekiplerinin gelmesiyle birlikte kadın sürücüye ilk müdahale yapılırken alkollü sürücü sağlık ekipleri ve trafik ekiplerine zor anlar yaşatması dikkatlerden kaçmadı.   Alkollü sürücü alkolmetreye üflemek istemeyince jandarma ekipleri tarafından hastaneye götürülürken kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldığı öğrenildi. 
Nevşehir’de önceki akşam meydana gelen trafik kazasında alkollü sürücü genç bayanı az daha öldürüyordu.

 

Nevşehir-Ürgüp yolunda önceki gece meydana gelen trafik kazasında alkollü sürücü seyir halinde ki bir araca çarptı. Alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük seçen şahıs önünde seyir halinde ki aracı fark edemeyince adeta aracın üzerine çıktı. Alkollü sürücünün çarptı araç içerisinde ki bayan sürücü neye uğradığı şaşırırken kısa süreli bir şok geçirmesinin ardından kendisine ancak gelebildi. Olay yerine ambulans ve trafik ekiplerinin gelmesiyle birlikte kadın sürücüye ilk müdahale yapılırken alkollü sürücü sağlık ekipleri ve trafik ekiplerine zor anlar yaşatması dikkatlerden kaçmadı.

 

Alkollü sürücü alkolmetreye üflemek istemeyince jandarma ekipleri tarafından hastaneye götürülürken kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.