Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Amatör Maça Hakem Kararları Damga Vurdu

SPOR 25.02.2017 - 22:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Amatör Maça Hakem Kararları Damga Vurdu

Gülşehir Belediye Spor 25.02.2017 Cumartesi saat 14:00 de başlayan maçta Telekom Spora 3-2 yenildi.
Gülşehir Belediye  Spor 25.02.2017 Cumartesi saat 14:00 de başlayan maçta Telekom Spora 3-2 yenildi.   1.Amatör Lig A Grupta mücadele eden Gülşehir Belediye spor, kendi sahasında misafir ettiği Telekom Spor'a çok çekişmeli ve tartışmalı geçen maçta 3-2 mağlup oldu.   Gülşehir ilçe stadında oynanan karşılaşmada Gülşehir Belediye Spor ile Telekom Spor kıran kırana bir mücadele sergiledi. Karşılıklı goller ile maç devam ederken Gülşehir Belediyespor 2-2 yakaladıktan sonra baskıyı artırdı. 2 kez penaltı olmasına rağmen maçın orta hakemi penaltı noktasını göstermek yerine oyunu devam ettirdi. Telekom Spor teknik direktörü bile iki penaltı olduğunu kabul etmesine rağmen hakemlerin tutum ve davranışları maçın gerginliği dönüştürdü. Telekom Sporun 3. golü sonrası hakemin el hareketiyle tamamdır hareketi yapması seyircilerden ve Gülşehir Belediye Spor takım sorumlusu Mert Anıl Atamer’den büyük tepki aldı.   Hakemlere büyük tepkiler olurken özellikle gol sonrası el işareti ve mutlak penaltıları vermeyen orta hakeme büyük tepkiler maç sonuna kadar devam etti. Maç bittikten sonra isyan edercesine yapılan haksızlara karşı çıkan taraftarlardan bir kaçı hakemlere sözlü sataşmalarda bulundu. Ancak Gülşehir ilçesinde sahada görevli polis memurları tarafından bu durum başarıyla önlendi. Polisler halkı sakinleştirirken başka olaylar çıkmasına da engel oldular.   Gülşehir Belediye Spor Başkanı Raşit Kılıçkaya , Hakemlerden şikayetçi olduklarını , puanımızı gasp ettiler. Emeklerimizi ziyan edenlere hakkımızı helal etmiyoruz dedi.   Gülşehir Belediye Spor maça asılmasına rağmen maçtan 3-2 lik mağlubiyet ile ayrılarak play off a katılma şansını zora soktu. Gözler haftaya Çatspor – Telekom spor maçında olacak.          
Gülşehir Belediye Spor 25.02.2017 Cumartesi saat 14:00 de başlayan maçta Telekom Spora 3-2 yenildi.

Gülşehir Belediye  Spor 25.02.2017 Cumartesi saat 14:00 de başlayan maçta Telekom Spora 3-2 yenildi.

 

1.Amatör Lig A Grupta mücadele eden Gülşehir Belediye spor, kendi sahasında misafir ettiği Telekom Spor'a çok çekişmeli ve tartışmalı geçen maçta 3-2 mağlup oldu.

 

Gülşehir ilçe stadında oynanan karşılaşmada Gülşehir Belediye Spor ile Telekom Spor kıran kırana bir mücadele sergiledi. Karşılıklı goller ile maç devam ederken Gülşehir Belediyespor 2-2 yakaladıktan sonra baskıyı artırdı. 2 kez penaltı olmasına rağmen maçın orta hakemi penaltı noktasını göstermek yerine oyunu devam ettirdi. Telekom Spor teknik direktörü bile iki penaltı olduğunu kabul etmesine rağmen hakemlerin tutum ve davranışları maçın gerginliği dönüştürdü. Telekom Sporun 3. golü sonrası hakemin el hareketiyle tamamdır hareketi yapması seyircilerden ve Gülşehir Belediye Spor takım sorumlusu Mert Anıl Atamer’den büyük tepki aldı.

 

Hakemlere büyük tepkiler olurken özellikle gol sonrası el işareti ve mutlak penaltıları vermeyen orta hakeme büyük tepkiler maç sonuna kadar devam etti. Maç bittikten sonra isyan edercesine yapılan haksızlara karşı çıkan taraftarlardan bir kaçı hakemlere sözlü sataşmalarda bulundu. Ancak Gülşehir ilçesinde sahada görevli polis memurları tarafından bu durum başarıyla önlendi. Polisler halkı sakinleştirirken başka olaylar çıkmasına da engel oldular.

 

Gülşehir Belediye Spor Başkanı Raşit Kılıçkaya , Hakemlerden şikayetçi olduklarını , puanımızı gasp ettiler. Emeklerimizi ziyan edenlere hakkımızı helal etmiyoruz dedi.

 

Gülşehir Belediye Spor maça asılmasına rağmen maçtan 3-2 lik mağlubiyet ile ayrılarak play off a katılma şansını zora soktu. Gözler haftaya Çatspor – Telekom spor maçında olacak.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.