MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Tamamlandı

SPOR 18.10.2016 - 20:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Tamamlandı

81 ilde gerçekleştirilen ‘’Amatör Spor Haftası’’ etkinlikleri ilimizde de 10-16 Ekim tarihleri arasında birçok spor branşında düzenlenen müsabakalar ve etkinliklerle tamamlandı.
81 ilde  gerçekleştirilen ‘’Amatör Spor Haftası’’ etkinlikleri ilimizde de 10-16 Ekim tarihleri arasında birçok spor branşında düzenlenen müsabakalar ve etkinliklerle tamamlandı.     Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Atletizim, Basketbol, Judo,  Hentbol, Voleybol ve Yüzme branşlarında düzenlenen sportif etkinliklerle yaklaşık 500 sporcu katılım sağladı. Büyük çekişmeye sahne olan yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.     Yıl içerisinde de dereceye giren sporculara yılın enleri ödülleri verilirken, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir milletvekillerinin katılımıyla yemek programında bir araya gelindikten sonra amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunuldu.          
81 ilde gerçekleştirilen ‘’Amatör Spor Haftası’’ etkinlikleri ilimizde de 10-16 Ekim tarihleri arasında birçok spor branşında düzenlenen müsabakalar ve etkinliklerle tamamlandı.

81 ilde  gerçekleştirilen ‘’Amatör Spor Haftası’’ etkinlikleri ilimizde de 10-16 Ekim tarihleri arasında birçok spor branşında düzenlenen müsabakalar ve etkinliklerle tamamlandı.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Atletizim, Basketbol, Judo,  Hentbol, Voleybol ve Yüzme branşlarında düzenlenen sportif etkinliklerle yaklaşık 500 sporcu katılım sağladı. Büyük çekişmeye sahne olan yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

 

 

Yıl içerisinde de dereceye giren sporculara yılın enleri ödülleri verilirken, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir milletvekillerinin katılımıyla yemek programında bir araya gelindikten sonra amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunuldu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.