Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Amatör Spor Kulüplerine 210 Bin Lira Yardım Yapıldı

SPOR 20.06.2018 - 22:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Amatör Spor Kulüplerine 210 Bin Lira Yardım Yapıldı

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından amatör spor kulüplerine 210 bin liralık nakdi yardım yapıldı.
  Avanos Avrasya Otelde düzenlenen programda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir’de Amatör Spor Kulüplerine 210 bin lira nakdi yardımda bulundu. Düzenlenen programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca ve amatör takımlar sorumluları katıldı.   Programda konuşan milletvekili Açıkgöz, “ Nevşehir’imizde faaliyet gösteren 39 Amatör Spor Kulübümüze toplam 210 bin lira nakdi yardım yaptık. 16 yıldır sporun ve sporcunun yanında olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti hükümetleri olarak geleceğimizin teminatı gençlerimiz için desteğe devam edeceğiz” dedi.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından amatör spor kulüplerine 210 bin liralık nakdi yardım yapıldı.

 

Avanos Avrasya Otelde düzenlenen programda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir’de Amatör Spor Kulüplerine 210 bin lira nakdi yardımda bulundu. Düzenlenen programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca ve amatör takımlar sorumluları katıldı.

 

Programda konuşan milletvekili Açıkgöz, “ Nevşehir’imizde faaliyet gösteren 39 Amatör Spor Kulübümüze toplam 210 bin lira nakdi yardım yaptık. 16 yıldır sporun ve sporcunun yanında olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti hükümetleri olarak geleceğimizin teminatı gençlerimiz için desteğe devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.