MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Anjiografi Ünitesi Hizmete Açıldı

SAĞLIK 28.11.2016 - 19:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Anjiografi Ünitesi Hizmete Açıldı

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğin bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi’nde oluşturulan Anjiografi ünitesi, düzenlenen törenle hizmete kazandırıldı.
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğin bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi’nde oluşturulan Anjiografi ünitesi, düzenlenen törenle hizmete kazandırıldı.   Devlet Hastanesi Konferans salonunda Anjiografi ünitesi hizmete kazandırılması nedeniyle bir tören düzenlendi.   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça ile daire müdürlerinin katıldığı törende konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, dünyanın en önemli yapıların çok rahatlıkla yapılabileceğini önemli olanın orada görev yapacak insanların bu yapılan birimlere yürekleri koyarak hizmet etmelerinin vazgeçilmez bir önem taşıdığını kaydetti.   Ünver daha sonra şöyle konuştu: “ Hastanemiz ile ilgili yapılan çalışmaları önemsiyorum. Çok iyi binalar yapılabilir, içini çok iyi donatabilirsiniz. Eğer içerisine insanlar yüreklerini koymazlarsa yapılan bu eser, hiçbir anlam ifade etmez. Dünyanın en iyi otomobillerini yapabilirsiniz, belki dünyanın en konforlu ve en az yakıt tüketen otomobillerini yapabilirsiniz, şoför nitelikli değilse bu aracın hiçbir ehemmiyeti yoktur. İşte bundan dolayı, siz sağlık personeline sesleniyorum; Burayı değerlendirelim, buraya ruhu katalım, buraya heyecan verelim. O hastalara gönlünüzü koyarak yaptığınız müdahaleler var ya, verdiğiniz mücadeleler var ya , burada onun için sizlerin bu çalışmalarınız karşısında önümü ilikliyorum. Bu tür yapılara hayat veren sizlersiniz. Eğer o hastaya merhametle şefkatle o sıcaklıkla, o samimiyetle yaklaşıp onlara ‘İyi olacaksınız’ mesajını vererek o candan yaklaşımınız var ya,. İnanın bu her şeyden daha önemli” dedi.   Ünver yapılan her türlü hizmetin insana endeksli olması gerektiğini dile getirerek “ Yaşadığımız mekanları , şehirleri hep insan için yapıyoruz. Eğer içerisinde insan yoksa, insanlar değer bulmuyorsa, İnsan hizmet almıyor ,insana hizmet edilmiyorsa ,hizmet yapanlar bundan keyif almıyorsa, buz gibi şehirler yaparsanız hiçbir anlam ifade etmez.” dedi.   Bu arada Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e, Devlet Hastanesi’ne yaptığı katkılardan dolayı, Anjiyo ünitesinde anjio olan Veysel Tokkaya isimli hasta, teşekkür plaketi takdim etti.   Törendeki konuşmaların ardından Nevşehir Devlet Hastanesi’nde oluşturulan Anjiografi ünitesi, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça ile daire müdürlerinin katıldığı tören ile hizmete kazandırıldı.   Protokol mensupları daha sonra Anjiografi ünitesi gezerek çalışmalara hakkında bilgi aldılar.  
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğin bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi’nde oluşturulan Anjiografi ünitesi, düzenlenen törenle hizmete kazandırıldı.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğin bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi’nde oluşturulan Anjiografi ünitesi, düzenlenen törenle hizmete kazandırıldı.

 

Devlet Hastanesi Konferans salonunda Anjiografi ünitesi hizmete kazandırılması nedeniyle bir tören düzenlendi.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça ile daire müdürlerinin katıldığı törende konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, dünyanın en önemli yapıların çok rahatlıkla yapılabileceğini önemli olanın orada görev yapacak insanların bu yapılan birimlere yürekleri koyarak hizmet etmelerinin vazgeçilmez bir önem taşıdığını kaydetti.

 

Ünver daha sonra şöyle konuştu: “ Hastanemiz ile ilgili yapılan çalışmaları önemsiyorum. Çok iyi binalar yapılabilir, içini çok iyi donatabilirsiniz. Eğer içerisine insanlar yüreklerini koymazlarsa yapılan bu eser, hiçbir anlam ifade etmez. Dünyanın en iyi otomobillerini yapabilirsiniz, belki dünyanın en konforlu ve en az yakıt tüketen otomobillerini yapabilirsiniz, şoför nitelikli değilse bu aracın hiçbir ehemmiyeti yoktur. İşte bundan dolayı, siz sağlık personeline sesleniyorum; Burayı değerlendirelim, buraya ruhu katalım, buraya heyecan verelim. O hastalara gönlünüzü koyarak yaptığınız müdahaleler var ya, verdiğiniz mücadeleler var ya , burada onun için sizlerin bu çalışmalarınız karşısında önümü ilikliyorum. Bu tür yapılara hayat veren sizlersiniz. Eğer o hastaya merhametle şefkatle o sıcaklıkla, o samimiyetle yaklaşıp onlara ‘İyi olacaksınız’ mesajını vererek o candan yaklaşımınız var ya,. İnanın bu her şeyden daha önemli” dedi.

 

Ünver yapılan her türlü hizmetin insana endeksli olması gerektiğini dile getirerek “ Yaşadığımız mekanları , şehirleri hep insan için yapıyoruz. Eğer içerisinde insan yoksa, insanlar değer bulmuyorsa, İnsan hizmet almıyor ,insana hizmet edilmiyorsa ,hizmet yapanlar bundan keyif almıyorsa, buz gibi şehirler yaparsanız hiçbir anlam ifade etmez.” dedi.

 

Bu arada Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e, Devlet Hastanesi’ne yaptığı katkılardan dolayı, Anjiyo ünitesinde anjio olan Veysel Tokkaya isimli hasta, teşekkür plaketi takdim etti.

 

Törendeki konuşmaların ardından Nevşehir Devlet Hastanesi’nde oluşturulan Anjiografi ünitesi, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça ile daire müdürlerinin katıldığı tören ile hizmete kazandırıldı.

 

Protokol mensupları daha sonra Anjiografi ünitesi gezerek çalışmalara hakkında bilgi aldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.