MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Ata Sporumuz Okçuluk Kursu Başlayacak

KÜLTÜR-SANAT 10.03.2017 - 12:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Ata Sporumuz Okçuluk Kursu Başlayacak

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, spor alanındaki çalışmalar da branşlara yenilerini ekleyerek devam ediyor. Ata Sporumuz Okçuluk Nevşehir de başlıyor.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, spor alanındaki çalışmalar da  branşlara yenilerini ekleyerek devam ediyor. Ata Sporumuz Okçuluk Nevşehir de başlıyor.   Okçuluk sporu  Spor Kompleksinde  Antrenör Yusuf Yazıcı eşliğinde hafta içi ve hafta sonları çalışmalara başlayacak.   Ata sporu okçuluğun ilimizde geliştirilerek başarılı sporcuların yetişip İlimizi ve Ülkemizi yarışmalarda, Olimpiyatlarda temsil ederek Ay Yıldızlı Bayrağımızı dalgalandıracak Milli Sporcuların yetişmesi amaçlanmaktadır.   Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tüm Nevşehir halkını ilimizde başlayacak olan Okçuluk sporumuza başlamaya  davet ediyoruz. açıklamasında bulundu.     NOT: Antrenmanlar hakkında ; 0384 213 13 38 / 0545 971  98 12 nolu telefon numaralarını arayarak bilgi alabilirsiniz.  
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, spor alanındaki çalışmalar da branşlara yenilerini ekleyerek devam ediyor. Ata Sporumuz Okçuluk Nevşehir de başlıyor.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, spor alanındaki çalışmalar da  branşlara yenilerini ekleyerek devam ediyor. Ata Sporumuz Okçuluk Nevşehir de başlıyor.

 

Okçuluk sporu  Spor Kompleksinde  Antrenör Yusuf Yazıcı eşliğinde hafta içi ve hafta sonları çalışmalara başlayacak.

 

Ata sporu okçuluğun ilimizde geliştirilerek başarılı sporcuların yetişip İlimizi ve Ülkemizi yarışmalarda, Olimpiyatlarda temsil ederek Ay Yıldızlı Bayrağımızı dalgalandıracak Milli Sporcuların yetişmesi amaçlanmaktadır.

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tüm Nevşehir halkını ilimizde başlayacak olan Okçuluk sporumuza başlamaya  davet ediyoruz. açıklamasında bulundu.

 

 

NOT: Antrenmanlar hakkında ; 0384 213 13 38 / 0545 971  98 12 nolu telefon numaralarını arayarak bilgi alabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.