Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 'Bağımlı Olma Bizimle Ol' Yarışması Düzenleniyor

SPOR 16.01.2018 - 12:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 'Bağımlı Olma Bizimle Ol' Yarışması Düzenleniyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü il genelinde ilkokulu ve ortaokul öğrencileri arasında 'Bağımlı Olma Bizimle Ol' yarışması başlattı.
  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Bağımlılıkla Topyekün mücadele kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İlimiz ve İlçelerimizdeki tüm İlkokulları ve Ortaokulları kapsayan ‘’Bağımlı Olma Bizimle Ol’’ temalı ödüllü resim ve karikatür dalında yarışma düzenlenecek.   Başvurular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümü’ne yapılacak olup son başvuru tarihi 16 Şubat 2018 Cuma günü mesai bitimidir. 19-23 Şubat 2018 tarihleri arasında değerlendirme yapılarak sonuçlar açıklanacak.   Yarışmada dereceye giren öğrencilere bisiklet, fotoğraf makinesi, eşofman ve ayakkabı hediye edileceği öğrenildi. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü il genelinde ilkokulu ve ortaokul öğrencileri arasında 'Bağımlı Olma Bizimle Ol' yarışması başlattı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Bağımlılıkla Topyekün mücadele kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İlimiz ve İlçelerimizdeki tüm İlkokulları ve Ortaokulları kapsayan ‘’Bağımlı Olma Bizimle Ol’’ temalı ödüllü resim ve karikatür dalında yarışma düzenlenecek.

 

Başvurular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümü’ne yapılacak olup son başvuru tarihi 16 Şubat 2018 Cuma günü mesai bitimidir. 19-23 Şubat 2018 tarihleri arasında değerlendirme yapılarak sonuçlar açıklanacak.

 

Yarışmada dereceye giren öğrencilere bisiklet, fotoğraf makinesi, eşofman ve ayakkabı hediye edileceği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.