MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Balon Haberinde Yalan Söyleyen Valilik mi Haber Ajansları mı ?

NEVŞEHİR 09.04.2017 - 12:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Balon Haberinde Yalan Söyleyen Valilik mi Haber Ajansları mı ?

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar’da 1 Fransız vatandaşının hayatını kaybettiği balon kazası sonrasında Ulusal Ajanslar 20 yaralı olduğunu söylerken Nevşehir Valiliği açıklamada 6 yaralı olduğunu açıkladı.
Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar’da 1 Fransız vatandaşının hayatını kaybettiği balon kazası sonrasında  Ulusal Ajanslar 20 yaralı olduğunu söylerken Nevşehir Valiliği açıklamada 6 yaralı olduğunu açıkladı.   Nevşehir ilinde ulusal haber ajansları balon kazasında 1 ölü 20 yaralı olduğu haberlerine taşıdı.   Gerek A Habere açıklamalarda bulunan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş 6 yaralı olduğunu söylerken yazılı Nevşehir Valiliği açıklamasında ise “İlimizde 09.04.2017 sabahında havalanan 81 sıcak hava balonundan içerisinde 20 yolcusu bulunan 1 balon elektrik tellerine çarparak düşmüştür. Olayda 1 Fransız vatandaşı vefat etmiş, 6 vatandaşımız da yaralanmıştır. denildi.   PEKİ KİM YALAN SÖYLÜYOR !   Lale  Haber olarak soruyoruz ! Ajans Haberlerini yapan kişiler mi olayı abartıyor yoksa resmi kurum mu olayı saklıyor her balon kazası olayı sonrası milletin kafası karışıyor.   Ayrıca Ülkemizin ve Kapadokyanın da bu haberler ile itibari ne duruma düşürülüyor. Doğru söyleyen kim ? Tüm kamuoyu merak ediyor.   
Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar’da 1 Fransız vatandaşının hayatını kaybettiği balon kazası sonrasında Ulusal Ajanslar 20 yaralı olduğunu söylerken Nevşehir Valiliği açıklamada 6 yaralı olduğunu açıkladı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar’da 1 Fransız vatandaşının hayatını kaybettiği balon kazası sonrasında  Ulusal Ajanslar 20 yaralı olduğunu söylerken Nevşehir Valiliği açıklamada 6 yaralı olduğunu açıkladı.

 

Nevşehir ilinde ulusal haber ajansları balon kazasında 1 ölü 20 yaralı olduğu haberlerine taşıdı.

 

Gerek A Habere açıklamalarda bulunan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş 6 yaralı olduğunu söylerken yazılı Nevşehir Valiliği açıklamasında ise “İlimizde 09.04.2017 sabahında havalanan 81 sıcak hava balonundan içerisinde 20 yolcusu bulunan 1 balon elektrik tellerine çarparak düşmüştür. Olayda 1 Fransız vatandaşı vefat etmiş, 6 vatandaşımız da yaralanmıştır. denildi.

 

PEKİ KİM YALAN SÖYLÜYOR !

 

Lale  Haber olarak soruyoruz ! Ajans Haberlerini yapan kişiler mi olayı abartıyor yoksa resmi kurum mu olayı saklıyor her balon kazası olayı sonrası milletin kafası karışıyor.

 

Ayrıca Ülkemizin ve Kapadokyanın da bu haberler ile itibari ne duruma düşürülüyor. Doğru söyleyen kim ? Tüm kamuoyu merak ediyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.