Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Başarılı Öğretmen Yokmuş !

NEVŞEHİR 07.04.2017 - 12:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Başarılı Öğretmen Yokmuş !

Milli Eğitim Bakanlığı yayımladığı tebliğler dergisinde 2016 yılında ödüle layık görülen öğretmenlerin listesini açıkladı.
ÖZEL HABER - Milli Eğitim Bakanlığı yayımladığı tebliğler dergisinde 2016 yılında ödüle layık görülen öğretmenlerin listesini açıkladı.   Nisan 2017 Tebliğler Dergisi’ni yayımlayan Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, 2016 yılında ödüle layık görülen personelinin listesini açıkladı.   Bakanlığın yayınlamış olduğu listede ülke genelinde 2210 öğretmene ödül ( maaş ödülü ) verildi.   Ankara'da görev yapan yaklaşık 70 bin öğretmenden hiçbirisi ödül almaya layık görülmedi.   Yine eğitimde en başarılı iller sıralamasında ilk sıraları kimselere kaptırmayan  Kırşehir  ilinden de hiçbir öğretmene ödül verilmedi.   Tabi ödül verilmeyen bir ilde Nevşehirli öğretmenlerdi. Başarılı olup maaş ödülü alan 2210 öğretmenlerin içinde Nevşehirli bir öğretmen olmaması da ayrı bir üzücü nokta idi.   Ülke genelinde TEOG ortalaması ile en başarılı illerden olmadığımız bu şekilde de tescillenmiş oldu.   İşte Ödül Alan öğretmenlerin ve illerin listesi için TIKLAYIN  
Milli Eğitim Bakanlığı yayımladığı tebliğler dergisinde 2016 yılında ödüle layık görülen öğretmenlerin listesini açıkladı.

ÖZEL HABER - Milli Eğitim Bakanlığı yayımladığı tebliğler dergisinde 2016 yılında ödüle layık görülen öğretmenlerin listesini açıkladı.

 

Nisan 2017 Tebliğler Dergisi’ni yayımlayan Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, 2016 yılında ödüle layık görülen personelinin listesini açıkladı.

 

Bakanlığın yayınlamış olduğu listede ülke genelinde 2210 öğretmene ödül ( maaş ödülü ) verildi.

 

Ankara'da görev yapan yaklaşık 70 bin öğretmenden hiçbirisi ödül almaya layık görülmedi.

 

Yine eğitimde en başarılı iller sıralamasında ilk sıraları kimselere kaptırmayan  Kırşehir  ilinden de hiçbir öğretmene ödül verilmedi.

 

Tabi ödül verilmeyen bir ilde Nevşehirli öğretmenlerdi. Başarılı olup maaş ödülü alan 2210 öğretmenlerin içinde Nevşehirli bir öğretmen olmaması da ayrı bir üzücü nokta idi.

 

Ülke genelinde TEOG ortalaması ile en başarılı illerden olmadığımız bu şekilde de tescillenmiş oldu.

 

İşte Ödül Alan öğretmenlerin ve illerin listesi için TIKLAYIN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.