MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 'Basın Anıtı' açılışı yapıldı

GÜNCEL 10.01.2020 - 11:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de 'Basın Anıtı' açılışı yapıldı

Nevşehir Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yapılan Basın Anıtı açılışı yapıldı.
  Nevşehir Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla Meteris meydanında yapılan Basın Anıtı açılışı yapıldı. Basın Anıtı açılışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı Muammer Başer, Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici, Kapadokya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Osman Koca’nın yanı sıra gazeteciler ve daire müdürleri katıldı.   Basın Anıtı açılışını Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın yanı sıra gazeteciler yaparken burada açıklamada bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı,  “ Bugün 10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla basın emekçisi kardeşlerimizin günü her türlü zorluğa her türlü sıkıntıya rağmen gece demez gündüz demez, soğuk demez sıcak demez. Terör operasyonlarında gazeteci kardeşlerimiz var, kaza haberlerinde gazeteci kardeşlerimiz var. Siyasetçilerin herhangi fiilini gerçekleştirmesinde gazeteciler var. Yani hayatın her noktasında var olan gazeteci kardeşlerimizdir. Onlar tabi ki zor şartlarda görev yapıyorlar. Ama tabi ki marifet iltifata tabidir. Onların zor bir mesleği yaptığını ifade ederek onların gününde onları gündeme getirmek istedik. Dolayısıyla ben anıt gibi şeylerin yapılmasına sıcak bakmayan birisiyim. Ama böyle bir günde hem Meteris meydanımızın daha güzel hale gelebilmesi, eski cazibesini yeniden yakalayabilmesi adına burada yaptığımız çalışmaları gazeteci kardeşlerimize bir anıt yaparak burasının güzelliğini taçlandırmak istedik. Gerçekten de çok şık bir yer olmuş. Dolayısıyla gazetecilerin hatırlanması adına yapılan bir anıttır” dedi.   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ta yaptığı açıklamada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla tüm gazetecilerin gününü kutluyorum dedi. Vali Aktaş,  “Malumunuz bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü.  Bununlar ilgili olarak Nevşehir Belediyemizin yaptırmış olduğu Basın Anıtını açmak için bir araya geldik. Bende tüm gazeteci arkadaşlarımızın, basın mensuplarımızın çalışan gazetecilerimizin bugününü kutluyorum. Hepsine sahada çalışan, afet bölgelerinde çalışan, terör bölgelerinde çalışan her türlü zorluk altında işin yapmaya çalışan tüm arkadaşlarımıza sağlıklı günlerde çalışmalarını diliyorum” şeklinde konuştu.   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve gazetecilerin Basın Anıtı önünde hatıra fotoğrafını ise Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı çekti.
Nevşehir Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yapılan Basın Anıtı açılışı yapıldı.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla Meteris meydanında yapılan Basın Anıtı açılışı yapıldı. Basın Anıtı açılışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Başkanı Muammer Başer, Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici, Kapadokya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Osman Koca’nın yanı sıra gazeteciler ve daire müdürleri katıldı.

 

Basın Anıtı açılışını Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın yanı sıra gazeteciler yaparken burada açıklamada bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı,  “ Bugün 10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla basın emekçisi kardeşlerimizin günü her türlü zorluğa her türlü sıkıntıya rağmen gece demez gündüz demez, soğuk demez sıcak demez. Terör operasyonlarında gazeteci kardeşlerimiz var, kaza haberlerinde gazeteci kardeşlerimiz var. Siyasetçilerin herhangi fiilini gerçekleştirmesinde gazeteciler var. Yani hayatın her noktasında var olan gazeteci kardeşlerimizdir. Onlar tabi ki zor şartlarda görev yapıyorlar. Ama tabi ki marifet iltifata tabidir. Onların zor bir mesleği yaptığını ifade ederek onların gününde onları gündeme getirmek istedik. Dolayısıyla ben anıt gibi şeylerin yapılmasına sıcak bakmayan birisiyim. Ama böyle bir günde hem Meteris meydanımızın daha güzel hale gelebilmesi, eski cazibesini yeniden yakalayabilmesi adına burada yaptığımız çalışmaları gazeteci kardeşlerimize bir anıt yaparak burasının güzelliğini taçlandırmak istedik. Gerçekten de çok şık bir yer olmuş. Dolayısıyla gazetecilerin hatırlanması adına yapılan bir anıttır” dedi.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ta yaptığı açıklamada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla tüm gazetecilerin gününü kutluyorum dedi. Vali Aktaş,  “Malumunuz bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü.  Bununlar ilgili olarak Nevşehir Belediyemizin yaptırmış olduğu Basın Anıtını açmak için bir araya geldik. Bende tüm gazeteci arkadaşlarımızın, basın mensuplarımızın çalışan gazetecilerimizin bugününü kutluyorum. Hepsine sahada çalışan, afet bölgelerinde çalışan, terör bölgelerinde çalışan her türlü zorluk altında işin yapmaya çalışan tüm arkadaşlarımıza sağlıklı günlerde çalışmalarını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve gazetecilerin Basın Anıtı önünde hatıra fotoğrafını ise Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.