Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Bayram Önlemleri Tamam- Hayırlı Bayramlar

NEVŞEHİR 24.06.2017 - 14:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Bayram Önlemleri Tamam- Hayırlı Bayramlar

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ile Nevşehir Belediye Başkanlığı bayram için önlemlerini tamamladı. Polis 24 saat görev başında, mezarlıklar hazırlandı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ile Nevşehir Belediye Başkanlığı bayram için önlemlerini tamamladı. Polis 24 saat görev başında, mezarlıklar hazırlandı.    Pazar günü başlayacak ve üç gün sürecek olan Ramazan Bayramı'nın huzur içerisinde kutlanması için her türlü tedbirin alındığı bildirildi. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü polisin 24 saat görev başında olacağını ve her türlü sorunda 155 Polis İmdat telefonunun aranmasını isterken, Nevşehir Belediyesi de bayram süresince  tüm birimleri ile hizmete hazır olacak.   Bayram yoğunluğu nedeni ile trafik ekipleri otoyollarda sürekli denetim yapacak ve sürücüler kurallarla ilgili uyarılacak.   VALİLİK DE ÖNLEMLERİ TAMAMLADI          Nevşehir Valiliği, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların huzur ve güven ortamında tatil geçirmesi için tedbirler aldı. Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada,”İlimizde vatandaşlarımızın, Ramazan Bayramı tatilini huzur ve güven ortamı içerisinde geçirebilmeleri amacıyla Valiliğimizce çeşitli tedbirler alındı.   Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunlaşacak olan şehir içi ve şehirlerarası trafiğini rahatlatacak ek önlemler alındı. Eğlence yerleri ve umuma açık yerler, çevreyi rahatsız etmemeleri için sürekli kontrol altında bulundurulacak, gerektiğinde uyarılarak saatinde kapanmaları sağlanacak.         Polis sorumluluk alanı dışında kalan sahada gerekli önlemler İl Jandarma Komutanlığınca alınacak. Jandarma da, Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunlaşacak olan yollarda trafik akışını rahatlatıcı gerekli önlemler alınacak.         Hastanelerde nöbetçi doktor ve yeteri kadar yardımcı sağlık personeli bulundurulacak. Nöbetçi Eczanelerin tespiti ile açık bulundurulmaları sağlanacak. Yeteri kadar ambulans ve şoför tefriki ile diğer tedbirler Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğünce bir plan dahilinde hazırlanacak.   Lale Haber olarak herkesin Ramazan bayramlarını en içten dileklerimizle kutluyoruz.  
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ile Nevşehir Belediye Başkanlığı bayram için önlemlerini tamamladı. Polis 24 saat görev başında, mezarlıklar hazırlandı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ile Nevşehir Belediye Başkanlığı bayram için önlemlerini tamamladı. Polis 24 saat görev başında, mezarlıklar hazırlandı. 

 

Pazar günü başlayacak ve üç gün sürecek olan Ramazan Bayramı'nın huzur içerisinde kutlanması için her türlü tedbirin alındığı bildirildi. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü polisin 24 saat görev başında olacağını ve her türlü sorunda 155 Polis İmdat telefonunun aranmasını isterken, Nevşehir Belediyesi de bayram süresince  tüm birimleri ile hizmete hazır olacak.

 

Bayram yoğunluğu nedeni ile trafik ekipleri otoyollarda sürekli denetim yapacak ve sürücüler kurallarla ilgili uyarılacak.

 

VALİLİK DE ÖNLEMLERİ TAMAMLADI
        

Nevşehir Valiliği, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların huzur ve güven ortamında tatil geçirmesi için tedbirler aldı. Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada,”İlimizde vatandaşlarımızın, Ramazan Bayramı tatilini huzur ve güven ortamı içerisinde geçirebilmeleri amacıyla Valiliğimizce çeşitli tedbirler alındı.

 

Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunlaşacak olan şehir içi ve şehirlerarası trafiğini rahatlatacak ek önlemler alındı. Eğlence yerleri ve umuma açık yerler, çevreyi rahatsız etmemeleri için sürekli kontrol altında bulundurulacak, gerektiğinde uyarılarak saatinde kapanmaları sağlanacak.
       

Polis sorumluluk alanı dışında kalan sahada gerekli önlemler İl Jandarma Komutanlığınca alınacak. Jandarma da, Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunlaşacak olan yollarda trafik akışını rahatlatıcı gerekli önlemler alınacak.

       

Hastanelerde nöbetçi doktor ve yeteri kadar yardımcı sağlık personeli bulundurulacak. Nöbetçi Eczanelerin tespiti ile açık bulundurulmaları sağlanacak. Yeteri kadar ambulans ve şoför tefriki ile diğer tedbirler Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğünce bir plan dahilinde hazırlanacak.

 

Lale Haber olarak herkesin Ramazan bayramlarını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.