Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Bazı Yollara Dikkat !

NEVŞEHİR 10.01.2017 - 15:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Bazı Yollara Dikkat !

Nevşehir’de yoğun kar yağışı ve tipi nedeni ile Nevşehir ilindeki karayolunda ulaşım zorlukla yapılıyor.
Nevşehir’de yoğun kar yağışı ve tipi nedeni ile Nevşehir ilindeki karayolunda ulaşım zorlukla yapılıyor.   Nevşehir’de kar sonucu yollardaki buzlanma ve tipi karayolunu çok büyük etkilemiş durumda onlarca yüksek tonajlı araç yolda kalırken, küçük araçlar da yoldan çıkarak kazalar meydana geldi.   Nevşehir’de özellikle yüksek kesimlerde başlayan kar yağışının tipiye dönüştüğü Hacıbektaş - Uçhisar - Acıgöl ve Derinkuyuyolunda ulaşımda bazı aksaklıklar yaşanıyor. Aksaray – Nevşehir yolunda her iki yönden gelen yüksek tonajlı TIR ve benzeri araçlar, zeminde oluşan kar ve buzlanma nedeni ile ilerleyemedi.  Bazı küçük araçlar ise buzlanma nedeni ile yoldan çıkarak kaza yaptı. Bölgede karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmaları başlattı.   Bölgede mahsur kalan araç sürücüleri, kar yağışı ve yollarda sıkıntı yaşanmasına karşın, ekiplerin çalışma yapmakta geç kaldığını, bu nedenle mağdur olduklarını dile getirdi.   Nevşehir’de yalnızca kar lastiği ve zincirli araçlara kısmen izin verilirken, yüksek tonajlı araçların seyrine ise izin verilmedi.   Lale Haber olarak Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye düştüğü bölgede, zorunlu olmadıkça kişisel araçlar yerine toplu taşıma araçları tercih edilmesi gerekmektedir. Kar yağışının ilerleyen günlerde devam edeceği meteoroloji tarafından etkisini artırabileceği uyarısı yapıldı.  
Nevşehir’de yoğun kar yağışı ve tipi nedeni ile Nevşehir ilindeki karayolunda ulaşım zorlukla yapılıyor.

Nevşehir’de yoğun kar yağışı ve tipi nedeni ile Nevşehir ilindeki karayolunda ulaşım zorlukla yapılıyor.

 

Nevşehir’de kar sonucu yollardaki buzlanma ve tipi karayolunu çok büyük etkilemiş durumda onlarca yüksek tonajlı araç yolda kalırken, küçük araçlar da yoldan çıkarak kazalar meydana geldi.

 

Nevşehir’de özellikle yüksek kesimlerde başlayan kar yağışının tipiye dönüştüğü Hacıbektaş - Uçhisar - Acıgöl ve Derinkuyuyolunda ulaşımda bazı aksaklıklar yaşanıyor. Aksaray – Nevşehir yolunda her iki yönden gelen yüksek tonajlı TIR ve benzeri araçlar, zeminde oluşan kar ve buzlanma nedeni ile ilerleyemedi. 


Bazı küçük araçlar ise buzlanma nedeni ile yoldan çıkarak kaza yaptı. Bölgede karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmaları başlattı.

 

Bölgede mahsur kalan araç sürücüleri, kar yağışı ve yollarda sıkıntı yaşanmasına karşın, ekiplerin çalışma yapmakta geç kaldığını, bu nedenle mağdur olduklarını dile getirdi.

 

Nevşehir’de yalnızca kar lastiği ve zincirli araçlara kısmen izin verilirken, yüksek tonajlı araçların seyrine ise izin verilmedi.

 

Lale Haber olarak Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye düştüğü bölgede, zorunlu olmadıkça kişisel araçlar yerine toplu taşıma araçları tercih edilmesi gerekmektedir. Kar yağışının ilerleyen günlerde devam edeceği meteoroloji tarafından etkisini artırabileceği uyarısı yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.