Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Bıçaklı Kavga, 2 Yaralı

GÜNCEL 21.03.2017 - 21:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Bıçaklı Kavga, 2 Yaralı

NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir’de çıkan bıçaklı kavgada 2 üniversite öğrencisi yaralandı.
  NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir’de çıkan bıçaklı kavgada 2 üniversite öğrencisi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, 2000 Evler Mahallesi’nde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde öğrenim gören Umut Y. ve Serkan O., Ali Ü. ve Ferdi E. (28) ile tartıştı. Tartışma sonrasında Ferdi E. bıçakla Umut Y.’yi bacağından Serkan O.’yu da göğsünden bıçakladı. Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Umut Y. tedavisinin ardından taburcu edilirken göğsünden bıçaklanan Serkan O. ise ameliyata alındı. Serkan O.’nun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Üniversite öğrencilerinin arkadaşları olay sonrasında hastaneye akın ederken, polis ekipleri Ferdi E. ve Ali Ü.’yü kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. 
NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir’de çıkan bıçaklı kavgada 2 üniversite öğrencisi yaralandı.

 

NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir’de çıkan bıçaklı kavgada 2 üniversite öğrencisi yaralandı.


Edinilen bilgilere göre, 2000 Evler Mahallesi’nde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde öğrenim gören Umut Y. ve Serkan O., Ali Ü. ve Ferdi E. (28) ile tartıştı. Tartışma sonrasında Ferdi E. bıçakla Umut Y.’yi bacağından Serkan O.’yu da göğsünden bıçakladı. Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Umut Y. tedavisinin ardından taburcu edilirken göğsünden bıçaklanan Serkan O. ise ameliyata alındı. Serkan O.’nun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Üniversite öğrencilerinin arkadaşları olay sonrasında hastaneye akın ederken, polis ekipleri Ferdi E. ve Ali Ü.’yü kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.