MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Bir Evde Yangın Meydana Geldi

BELEDİYELER 07.12.2016 - 12:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Bir Evde Yangın Meydana Geldi

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde 2 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince güçlükle söndürüldü. Yangında ev kullanılmaz hale geldi. Yangın, saat 11.30 sıralarında Acıgöl İlçesi Çayırlık Mahallesi Belediye Caddesi üzerindeki bir Apartmanının ikinci katında bulunan Adem Alkan’a ait evde çıktı. Evden dumanlar yükseldiğini görenler itfaiye ekiplerine ve polise haber verdi. Yangına,İlk Müdahale Acıgöl belediyesi ekiplerince yapılırken  Nevşehir Belediyesi'ne bağlı 2 itfaiye aracı ve 9 İtfaiye eri müdahale etti. Evde yapılan kontrolde ilk izlenimin Yangının Kalorifer bacasından çıktığı yönünde İtfaiye ekiplerinin güçlükle kontrol altına aldığı yangın söndürüldü.. Polis ve itfaiye ekiplerinin yangınla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde 2 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince güçlükle söndürüldü. Yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Yangın, saat 11.30 sıralarında Acıgöl İlçesi Çayırlık Mahallesi Belediye Caddesi üzerindeki bir Apartmanının ikinci katında bulunan Adem Alkan’a ait evde çıktı. Evden dumanlar yükseldiğini görenler itfaiye ekiplerine ve polise haber verdi. Yangına,İlk Müdahale Acıgöl belediyesi ekiplerince yapılırken  Nevşehir Belediyesi'ne bağlı 2 itfaiye aracı ve 9 İtfaiye eri müdahale etti.

Evde yapılan kontrolde ilk izlenimin Yangının Kalorifer bacasından çıktığı yönünde İtfaiye ekiplerinin güçlükle kontrol altına aldığı yangın söndürüldü.. Polis ve itfaiye ekiplerinin yangınla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.