Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Bir İş Yeri Kurşunlandı

İLÇELER 16.04.2017 - 16:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Bir İş Yeri Kurşunlandı

Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy’a Daha Önce Silahlı Saldırıda Bulunan Kişinin Dükkanı Kurşunlandı
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’u geçen günlerde bir iş yerinde otururken tüfek ile saldırıda bulunan ve tutuklanan Selim Parmak’ın iş yeri kurşunlandı.   Gülşehir – Hacıbektaş çevre yolu üzerinde bulunan Bennur Halı Yıkama ve Oto park işiyle uğraşılan iş yeri  kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı.   Edinilen bilgilere göre ; 15 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 23.30 civarında Gülşehir Çevre yolunda bulunan ve geçtiğimiz günde Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a silahlı saldırıda bulunan Selim Parmak’a  ait Bennur Halı Yıkama ve Oto park isimli iş yeri  kimliği belirsiz kişi yada kişilerce ateş edilerek silahlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanan olmazken işyerinde maddi hasar meydana geldi.   Görgü tanıkların ifadelerine başvuran emniyet güçleri iş yerinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.   Saldırıyı kimin yaptığı araştırılmaya devam edilirken Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.  
Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy’a Daha Önce Silahlı Saldırıda Bulunan Kişinin Dükkanı Kurşunlandı

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’u geçen günlerde bir iş yerinde otururken tüfek ile saldırıda bulunan ve tutuklanan Selim Parmak’ın iş yeri kurşunlandı.

 

Gülşehir – Hacıbektaş çevre yolu üzerinde bulunan Bennur Halı Yıkama ve Oto park işiyle uğraşılan iş yeri  kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı.

 

Edinilen bilgilere göre ; 15 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 23.30 civarında Gülşehir Çevre yolunda bulunan ve geçtiğimiz günde Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a silahlı saldırıda bulunan Selim Parmak’a  ait Bennur Halı Yıkama ve Oto park isimli iş yeri  kimliği belirsiz kişi yada kişilerce ateş edilerek silahlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanan olmazken işyerinde maddi hasar meydana geldi.

 

Görgü tanıkların ifadelerine başvuran emniyet güçleri iş yerinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

 

Saldırıyı kimin yaptığı araştırılmaya devam edilirken Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.