Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Bir Kadını Tüfekle Yaralayan Şahıs Tutuklandı

ASAYİŞ 12.06.2018 - 17:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Bir Kadını Tüfekle Yaralayan Şahıs Tutuklandı

Nevşehir’de bir kadını tüfekle kasten yaralama suçundan aranan şüpheli polis ekiplerince yakalandı.
  Edinilen bilgilere göre, Cevher Dudyev Mahallesi Nisa bloklarında meydana gelen olayda R.U. tarafından 37 yaşındaki F.U. tüfekle yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan mühadahenin ardından Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken polis ekipleri ise olay yerinde kaçan 43 yaşındaki  R.U. kısa sürede olayda kullandığı tüfekle ve 12 adet av tüfeği kartuşu ile yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.U. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.   Tüfekle yaralanan 37 yaşında ki kadının kendisini daha önce de rahatsız eden R.U. hakkında şikayette bulunduğu öğrenildi. 
Nevşehir’de bir kadını tüfekle kasten yaralama suçundan aranan şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Cevher Dudyev Mahallesi Nisa bloklarında meydana gelen olayda R.U. tarafından 37 yaşındaki F.U. tüfekle yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan mühadahenin ardından Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken polis ekipleri ise olay yerinde kaçan 43 yaşındaki  R.U. kısa sürede olayda kullandığı tüfekle ve 12 adet av tüfeği kartuşu ile yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.U. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

Tüfekle yaralanan 37 yaşında ki kadının kendisini daha önce de rahatsız eden R.U. hakkında şikayette bulunduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.