Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Bir Vatandaş İsrail ve ABD Bayrağını Yaktı

GÜNCEL 11.12.2017 - 12:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Bir Vatandaş İsrail ve ABD Bayrağını Yaktı

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde İrfan Temur isimli bir vatandaş peribacaları arasında İsrail ve ABD’yi protesto etti.
  Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde İrfan Temus isimli bir vatandaş ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacağız açıklamasının ardından İsrail ve ABD bayrağını yaktı. Temur, Göreme’de peribacalarının arasında uçan balonlara bağlamış olduğu İsrail bayrağını önce ayaklarının altına alarak çiğnedi. Daha sonra ise yanında getirmiş olduğu benzinle önce İsrail ardından da ABD bayrağını yakan İrfan Temur bayrakların yanmasının İsrail ve ABD’ye kızarak izledi.   İsrail ve ABD bayraklarını yakan İrfan Temur, Aslında bu olay tüm İslam alemini ilgilendiren bir olaydır. Çünkü bizim ilk kıblemiz ve Filistin halkı orada yaşıyor. İsrail askerleri Filistinli kardeşlerimizi silahlarla korkuturken Filistinliler sapanlarla mücadele ediyor. Bu böyle olur mu? Bu ABD başkanı denilen Trump’mıdır Turp’mudur nedir İsrail’e arka çıkıyor. Neymiş Kudüs’ü başkent yapacakmış. Bu adam nereden aldı bu hükmü, nereden alıyor bu cesareti. Buna biz sessiz mi kalacağız sanıyorlar. Asla sessiz kalmayacağız. İsrail diye ben bir devlet tanımıyorum. Böyle bir devlet olamaz. Bugün bayrağı yarın İsrail’i bir günde ABD’yi yakmaya gideceğim” dedi. 
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde İrfan Temur isimli bir vatandaş peribacaları arasında İsrail ve ABD’yi protesto etti.

 

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde İrfan Temus isimli bir vatandaş ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacağız açıklamasının ardından İsrail ve ABD bayrağını yaktı. Temur, Göreme’de peribacalarının arasında uçan balonlara bağlamış olduğu İsrail bayrağını önce ayaklarının altına alarak çiğnedi. Daha sonra ise yanında getirmiş olduğu benzinle önce İsrail ardından da ABD bayrağını yakan İrfan Temur bayrakların yanmasının İsrail ve ABD’ye kızarak izledi.

 

İsrail ve ABD bayraklarını yakan İrfan Temur, Aslında bu olay tüm İslam alemini ilgilendiren bir olaydır. Çünkü bizim ilk kıblemiz ve Filistin halkı orada yaşıyor. İsrail askerleri Filistinli kardeşlerimizi silahlarla korkuturken Filistinliler sapanlarla mücadele ediyor. Bu böyle olur mu? Bu ABD başkanı denilen Trump’mıdır Turp’mudur nedir İsrail’e arka çıkıyor. Neymiş Kudüs’ü başkent yapacakmış. Bu adam nereden aldı bu hükmü, nereden alıyor bu cesareti. Buna biz sessiz mi kalacağız sanıyorlar. Asla sessiz kalmayacağız. İsrail diye ben bir devlet tanımıyorum. Böyle bir devlet olamaz. Bugün bayrağı yarın İsrail’i bir günde ABD’yi yakmaya gideceğim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.