Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Bıyık Modası Tutacak Mı ?

NEVŞEHİR 18.04.2017 - 12:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Bıyık Modası Tutacak Mı ?

Nevşehir’de şu an itibariyle protokolde bir bıyık merakı aldı başını gitti.
Nevşehir’de şu an itibariyle protokolde bir bıyık merakı aldı başını gitti.     Geçtiğimiz senelerde Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay’ın adeta moda gibi başlattığı bıyık bırakma modası Nevşehir’de bir çok protokolde yeniden başladı.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir konuşmasında bıyığın sünnet olduğunu söylemesi üzerine Nevşehir’de bıyık modası aldı başını gitti.   Daha önceden AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver , Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay bıyık bırakmıştır.   BIYIK MODASI TUTACAK GİBİ...   Peki Nevşehir’de bir modaya uyanlar kimler ;   Erkeğin simgesi olan bıyığın şimdilerde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver art arda bıyık bırakamaya başlamıştı. Bakalım ilerleyen günlerde bu modaya kimler dahil olacak….
Nevşehir’de şu an itibariyle protokolde bir bıyık merakı aldı başını gitti.

Nevşehir’de şu an itibariyle protokolde bir bıyık merakı aldı başını gitti.

 

 

Geçtiğimiz senelerde Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay’ın adeta moda gibi başlattığı bıyık bırakma modası Nevşehir’de bir çok protokolde yeniden başladı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir konuşmasında bıyığın sünnet olduğunu söylemesi üzerine Nevşehir’de bıyık modası aldı başını gitti.

 

Daha önceden AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver , Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay bıyık bırakmıştır.

 

BIYIK MODASI TUTACAK GİBİ...

 

Peki Nevşehir’de bir modaya uyanlar kimler ;

 

Erkeğin simgesi olan bıyığın şimdilerde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver art arda bıyık bırakamaya başlamıştı. Bakalım ilerleyen günlerde bu modaya kimler dahil olacak….

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.