Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Bocce Müsabakaları Sona Erdi

SPOR 13.04.2016 - 14:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Bocce Müsabakaları Sona Erdi

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Nevşehir küçükler bocce kız erkek müsabakaları Gülşehir de sona erdi.
2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Nevşehir küçükler bocce kız erkek müsabakaları Gülşehir de sona erdi.   Nevşehir il ve ilçeler dahil toplam 100 sporcunun kıyasıya yarıştığı müsabakalar Gülşehirli sporcuların başarılarıı ile sona erdi.   Yapılan yarışmalar sonucunda  Erkeler 1.Terlemez Ortaokulu 2.Alpaslan Ortaokulu 3.Karacasar Ortaokulu 4.Ovaören Ortaokulu   Kızlar 1.Nevşehir İstiklal Ortaokulu 2.Alpaslan Ortaokulu 3.Tuzköy Ortaokul 4.Terlemez Ortaokulu     Lale Haber Merkezi olarak başta başarılı olan okullarımızın öğrencileri idareci öğretmenleri olmak üzere bu etkinliğin yapılmasında emeği geçen Nevşehir Bocce Temsilcisi Ümit Pala’yı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.        
2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Nevşehir küçükler bocce kız erkek müsabakaları Gülşehir de sona erdi.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Nevşehir küçükler bocce kız erkek müsabakaları Gülşehir de sona erdi.

 

Nevşehir il ve ilçeler dahil toplam 100 sporcunun kıyasıya yarıştığı müsabakalar Gülşehirli sporcuların başarılarıı ile sona erdi.

 

Yapılan yarışmalar sonucunda 

Erkeler

1.Terlemez Ortaokulu

2.Alpaslan Ortaokulu

3.Karacasar Ortaokulu

4.Ovaören Ortaokulu

 

Kızlar

1.Nevşehir İstiklal Ortaokulu

2.Alpaslan Ortaokulu

3.Tuzköy Ortaokul

4.Terlemez Ortaokulu

 

 

Lale Haber Merkezi olarak başta başarılı olan okullarımızın öğrencileri idareci öğretmenleri olmak üzere bu etkinliğin yapılmasında emeği geçen Nevşehir Bocce Temsilcisi Ümit Pala’yı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.