MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Böyle Plaj Olsa Nasıl Olur ?

NEVŞEHİR 20.03.2017 - 12:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Böyle Plaj Olsa Nasıl Olur ?

Eskişehir’de yapay plaj sezonu açıldı peki Nevşehir’de neden açılmasın?
Lale Haber olarak Serbest Kürsü bölümünde halkın sesini yetkiliere ulaşmasını sağlıyoruz. Nevşehir ilinde ikamet eden Uğur Ekinci www.lalehaber.com serbest kürsü bölümüne  Eskişehir’de yapay plaj sezonu açıldı peki Nevşehir’de neden açılmasın? diye soruyor ve devam ediyor.   İşte Uğur Ekinci Nevşehir'e plaj yapılmasını nası talep ediyor.    Eskişehir’de yapay plaj sezonu açılmış ve güzelde olmuş, tutulmuş yani milletin bu plaja ihtiyacı var elbette ki sıcaklar artınca. Bazı Nevşehirli milletvekillerimiz web sitelerinde proje önerisi yapın demiş ve bana göre de en iyi ve en mantıklı proje memleketimize yapılacak olan bir yapay plaj projesidir. Bu yapay plaj Eskişehir’de açılmış ve oldukça ilgi görmüşe benziyor.   Öte yandan düşünecek olursakta Eskişehir’in pek turistik bir bölge olmaması. Yani eğer bu proje Nevşehir’de olursa bizim haricimizde olan turistlerin de oldukça ilgisini çekecek. Yani Kaya, müze, yeraltı şehirleri ve gezinti bakımından nasıl Kapadokya yöremiz popüler ise Antalya’da denizi ile popüler bir yer. Hep söyleriz; ”Sokakların denize çıkmasa da seviyorum seni Nevşehir!” diye artık bu sözün tersine dönme vakti gelmedi mi ?   Her sene milyonlarca kişiyi barındıran bir Kapadokya böyle önemli bir projeyi sizce kabul etmez mi? yada örnek olarak her sene 1 milyon turist geliyorsa bu sayıyı bu yapay deniz artırmaz mı?   Nevşehir Belediye başkanı ve milletvekillerimizin bu konuyu düşünmelerini öneriyorum. Artık bir sokağımız yapay’da olsa bir denize görünsün! Hatta yer düşünülecek olursa da bunun için en ideal ve en sağlam yeride düşündüm. Bu fikir eğerki düşünülecekse yer konusu hakkında ben tekrar bilgilendireceğim.     Haber : Uğur Ekinci    
Eskişehir’de yapay plaj sezonu açıldı peki Nevşehir’de neden açılmasın?

Lale Haber olarak Serbest Kürsü bölümünde halkın sesini yetkiliere ulaşmasını sağlıyoruz. Nevşehir ilinde ikamet eden Uğur Ekinci www.lalehaber.com serbest kürsü bölümüne  Eskişehir’de yapay plaj sezonu açıldı peki Nevşehir’de neden açılmasın? diye soruyor ve devam ediyor.

 

İşte Uğur Ekinci Nevşehir'e plaj yapılmasını nası talep ediyor. 

 

Eskişehir’de yapay plaj sezonu açılmış ve güzelde olmuş, tutulmuş yani milletin bu plaja ihtiyacı var elbette ki sıcaklar artınca. Bazı Nevşehirli milletvekillerimiz web sitelerinde proje önerisi yapın demiş ve bana göre de en iyi ve en mantıklı proje memleketimize yapılacak olan bir yapay plaj projesidir. Bu yapay plaj Eskişehir’de açılmış ve oldukça ilgi görmüşe benziyor.

 

Öte yandan düşünecek olursakta Eskişehir’in pek turistik bir bölge olmaması. Yani eğer bu proje Nevşehir’de olursa bizim haricimizde olan turistlerin de oldukça ilgisini çekecek. Yani Kaya, müze, yeraltı şehirleri ve gezinti bakımından nasıl Kapadokya yöremiz popüler ise Antalya’da denizi ile popüler bir yer. Hep söyleriz; ”Sokakların denize çıkmasa da seviyorum seni Nevşehir!” diye artık bu sözün tersine dönme vakti gelmedi mi ?

 

Her sene milyonlarca kişiyi barındıran bir Kapadokya böyle önemli bir projeyi sizce kabul etmez mi? yada örnek olarak her sene 1 milyon turist geliyorsa bu sayıyı bu yapay deniz artırmaz mı?

 

Nevşehir Belediye başkanı ve milletvekillerimizin bu konuyu düşünmelerini öneriyorum. Artık bir sokağımız yapay’da olsa bir denize görünsün! Hatta yer düşünülecek olursa da bunun için en ideal ve en sağlam yeride düşündüm. Bu fikir eğerki düşünülecekse yer konusu hakkında ben tekrar bilgilendireceğim.

 

 

Haber : Uğur Ekinci

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.