Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Bu Güzergahlardaki Sorunlara Halk Tepkili

NEVŞEHİR 24.09.2016 - 15:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Bu Güzergahlardaki Sorunlara Halk Tepkili

Nevşehirli vatandaşlar bu güzergahlardan çok dertli olduklarını belirttiler.
Nevşehirli vatandaşlar bu güzergahlardan çok dertli olduklarını belirttiler.     Lale Haber Merkezimize ihbarda bulunan vatandaşlar kış aylarının yaklaştığı şu günlerde Nevşehir ilinde bazı güzergahlarda sıkıntılar yaşandığını gerekli yerlere başvurdukları ancak sonuç alamadıklarının yetkililerin Nevşehir ilinde sorunlara gözlerini ve kulaklarını yumduklarını belirttiler.     Halk tarafından sorunlu görülen güzergahlar ise şu şekilde ;   1-Özel İdare Petrolü arkası yolda öğrenci ve vatandaşlar için yeterli yaya yolu yok, çok yoğun bir kullanımı olmasına rağmen.     2-Tarım İl Müdürlüğü önündeki kavşakta ışıklandırma çok yetersiz her an kaza olabilir ki daha önce yaralanmalı kaza oldu. Tam Müdürlüğün çıkışının olduğu kavşak.     3-Üniversite girişine giden parke yolda sağ şerit araç otoparkı gibi kullanılıyor, yol zaten dar mesai giriş ve çıkışları oldukça zor anlar yaşanıyor ve buralarda da öğrenci yoğunluğu fazla yani tehlikeli durumlar oluşuyor.     4-Hastane kavşağında Selma Sultan Lokantasının karşısından Vefa Küçük caddesine çıkış oldukça tehlikeli, sağ taraf görünmüyor. Sağ taraftan cankurtaran yolu, kış geliyor ve sorun daha da çoğalacak.        
Nevşehirli vatandaşlar bu güzergahlardan çok dertli olduklarını belirttiler.

Nevşehirli vatandaşlar bu güzergahlardan çok dertli olduklarını belirttiler.

 

 

Lale Haber Merkezimize ihbarda bulunan vatandaşlar kış aylarının yaklaştığı şu günlerde Nevşehir ilinde bazı güzergahlarda sıkıntılar yaşandığını gerekli yerlere başvurdukları ancak sonuç alamadıklarının yetkililerin Nevşehir ilinde sorunlara gözlerini ve kulaklarını yumduklarını belirttiler.

 

 

Halk tarafından sorunlu görülen güzergahlar ise şu şekilde ;

 

1-Özel İdare Petrolü arkası yolda öğrenci ve vatandaşlar için yeterli yaya yolu yok, çok yoğun bir kullanımı olmasına rağmen.

 

 

2-Tarım İl Müdürlüğü önündeki kavşakta ışıklandırma çok yetersiz her an kaza olabilir ki daha önce yaralanmalı kaza oldu. Tam Müdürlüğün çıkışının olduğu kavşak.

 

 

3-Üniversite girişine giden parke yolda sağ şerit araç otoparkı gibi kullanılıyor, yol zaten dar mesai giriş ve çıkışları oldukça zor anlar yaşanıyor ve buralarda da öğrenci yoğunluğu fazla yani tehlikeli durumlar oluşuyor.

 

 

4-Hastane kavşağında Selma Sultan Lokantasının karşısından Vefa Küçük caddesine çıkış oldukça tehlikeli, sağ taraf görünmüyor. Sağ taraftan cankurtaran yolu, kış geliyor ve sorun daha da çoğalacak.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.