Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Bu Haftaya Dikkat Sıcaklar Artıyor

ASAYİŞ 07.08.2016 - 21:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Bu Haftaya Dikkat Sıcaklar Artıyor

Ağustos ayının ikinci haftasına girerken hava sıcaklıklarındaki artışa dikkat çekiliyor.
Ağustos ayının ikinci haftasına girerken hava sıcaklıklarındaki artışa dikkat çekiliyor.       Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre önümüzdeki hafta gözle görülür derecede artış gösterecek olan hava sıcaklıkları nedeniyle vatandaşlar uyarıldı.     Termometrelerin 40 dereceye yaklaşacağı Nevşehir ve civarında hissedilen sıcaklığın daha fazla olması bekleniyor.       8 Ağustos ile 12 Ağustos tarihleri arasında günün en düşük sıcaklığının 18-19 derecelerde olması beklenirken gündüzleri 40 dereceye yaklaşacak olan sıcak hava nedeni ile özellikle yaşlıların, çocukları ve kronik rahatsızlıkları bulunanların mecbur kalmadıkça özellikle öğle saatlerinde dışarı çıkmamaları konusunda uzmanlar tarafından uyarılıyor. İşte önümüzdeki hafta hava durumu:
Ağustos ayının ikinci haftasına girerken hava sıcaklıklarındaki artışa dikkat çekiliyor.

Ağustos ayının ikinci haftasına girerken hava sıcaklıklarındaki artışa dikkat çekiliyor.

 

 

 

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre önümüzdeki hafta gözle görülür derecede artış gösterecek olan hava sıcaklıkları nedeniyle vatandaşlar uyarıldı.

 

 

Termometrelerin 40 dereceye yaklaşacağı Nevşehir ve civarında hissedilen sıcaklığın daha fazla olması bekleniyor.

 

 

 

8 Ağustos ile 12 Ağustos tarihleri arasında günün en düşük sıcaklığının 18-19 derecelerde olması beklenirken gündüzleri 40 dereceye yaklaşacak olan sıcak hava nedeni ile özellikle yaşlıların, çocukları ve kronik rahatsızlıkları bulunanların mecbur kalmadıkça özellikle öğle saatlerinde dışarı çıkmamaları konusunda uzmanlar tarafından uyarılıyor.

İşte önümüzdeki hafta hava durumu:


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.