MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de bu kampanyaya hangi zenginler destek verecek?

GÜNCEL 29.03.2020 - 15:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de bu kampanyaya hangi zenginler destek verecek?

Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından başlatılan “Gönül Kumbarası” projesine Nevşehir’de hangi zenginler destek verecek.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından Korona virüs ile mücadele kapsamında işsiz kalan vatandaşlara, ihtiyaç sahiplerine bu günlerde destek olunması çağrısında bulunarak Gönül Kumbarası projesini başlattı. Belediye Başkanı Arı başlatmış olduğu proje ile de ilk maaşını buraya bağışladığını ifade etmesinin ardından şimdi gözler Nevşehir’in namı değer zenginlerine çevrildi.  Bakalım Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın başlatmış olduğu bu kampanyaya kimler ne kadar destek verecek bekleyip göreceğiz.   Hafta içerisinde kampanyanın kazanması beklenirken Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak kampanyayı an ve an takip ederek kamuoyu ile paylaşacağız.
Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından başlatılan “Gönül Kumbarası” projesine Nevşehir’de hangi zenginler destek verecek.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından Korona virüs ile mücadele kapsamında işsiz kalan vatandaşlara, ihtiyaç sahiplerine bu günlerde destek olunması çağrısında bulunarak Gönül Kumbarası projesini başlattı. Belediye Başkanı Arı başlatmış olduğu proje ile de ilk maaşını buraya bağışladığını ifade etmesinin ardından şimdi gözler Nevşehir’in namı değer zenginlerine çevrildi.  Bakalım Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın başlatmış olduğu bu kampanyaya kimler ne kadar destek verecek bekleyip göreceğiz.

 

Hafta içerisinde kampanyanın kazanması beklenirken Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak kampanyayı an ve an takip ederek kamuoyu ile paylaşacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.