Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Çalışmama Düzenine Kurulu Alışkanlıklar Hiç Değişmiyor

NEVŞEHİR 27.01.2017 - 12:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Çalışmama Düzenine Kurulu Alışkanlıklar Hiç Değişmiyor

Nevşehir eski alışkanlıklardan bir türlü sıyrılamıyor.
Nevşehir eski alışkanlıklardan bir türlü sıyrılamıyor. Nevşehirde Kurum Müdürlerinin ve özellikle kurumların ikinci adamları olan şefler hemen hemen her gün toplantı var iddiası ile kurum dışında zaman geçirmeleri anlaşılamıyor.   Herhangi bir kuruma giden bir insanın kurum idarecisi ile görüşmek istediğinde “MÜDÜR BEYİN” toplantısı olduğu için kurum dışında cevabı veriliyor. Araştırıldığında ise kurumlarda toplantı olmadığı ve idarecilerin pek çoğunun keyfiyetten çarşı pazarda dolaştıkları yada iş takibi yaptıkları bilgilerine ulaşıldı.   Nevşehir kısır alışkanlıklarını terk edemiyor. Kurumlarda toplantı olmadığı halde toplantı var diye kurumlarına gelmeyen ve geç gelen pek çok kurum amiri keyfiyetli bir tutum ve davranış izlemekten vazgeçmiyorlar.   Ellerine dosya veya çanta alarak toplantı var diye kurumdan ayrılan idarecilerin bağlı oldukları kurumlarda sorgulandıklarında aslında toplantı olmadığı lakin kurum amirinin toplantı var diye eş dost ile çay içip laflamak amacıyla kurum kurum gezdiği bilgilerine ulaşıldı.   Nevşehir´de yıllardır var olan bu “çalışmama üzerine kurulu düzene” eski Valilerin ses çıkarmamasından dolayı bunun adeta bir devlet işleyişi haline gelmesinin çok üzüntü verici olduğunu dile getiren NEVŞEHİRLİLER, Vali İlhan Aktaş´ın bu keyfiyet ve neme lazımcılığa müsaade etmemesi gerektiğini dile getiriyorlar.     Geçmiş yıllardan bu yana gelen bu mantığa yeni idarecilerinde dahil olduğu ve devlet imkanları ve mesaisinin boşa harcanmasına kimsenin ama hiç bir kimsenin hakkının olmadığı ifade ediliyor. Nevşehire yeni atanan müdürlerin aynı ekip aynı ortam ve aynı sofralarda yerini almaya devam ediyor.   
Nevşehir eski alışkanlıklardan bir türlü sıyrılamıyor.

Nevşehir eski alışkanlıklardan bir türlü sıyrılamıyor. Nevşehirde Kurum Müdürlerinin ve özellikle kurumların ikinci adamları olan şefler hemen hemen her gün toplantı var iddiası ile kurum dışında zaman geçirmeleri anlaşılamıyor.

 

Herhangi bir kuruma giden bir insanın kurum idarecisi ile görüşmek istediğinde “MÜDÜR BEYİN” toplantısı olduğu için kurum dışında cevabı veriliyor. Araştırıldığında ise kurumlarda toplantı olmadığı ve idarecilerin pek çoğunun keyfiyetten çarşı pazarda dolaştıkları yada iş takibi yaptıkları bilgilerine ulaşıldı.

 

Nevşehir kısır alışkanlıklarını terk edemiyor. Kurumlarda toplantı olmadığı halde toplantı var diye kurumlarına gelmeyen ve geç gelen pek çok kurum amiri keyfiyetli bir tutum ve davranış izlemekten vazgeçmiyorlar.

 

Ellerine dosya veya çanta alarak toplantı var diye kurumdan ayrılan idarecilerin bağlı oldukları kurumlarda sorgulandıklarında aslında toplantı olmadığı lakin kurum amirinin toplantı var diye eş dost ile çay içip laflamak amacıyla kurum kurum gezdiği bilgilerine ulaşıldı.

 

Nevşehir´de yıllardır var olan bu “çalışmama üzerine kurulu düzene” eski Valilerin ses çıkarmamasından dolayı bunun adeta bir devlet işleyişi haline gelmesinin çok üzüntü verici olduğunu dile getiren NEVŞEHİRLİLER, Vali İlhan Aktaş´ın bu keyfiyet ve neme lazımcılığa müsaade etmemesi gerektiğini dile getiriyorlar.

 

 

Geçmiş yıllardan bu yana gelen bu mantığa yeni idarecilerinde dahil olduğu ve devlet imkanları ve mesaisinin boşa harcanmasına kimsenin ama hiç bir kimsenin hakkının olmadığı ifade ediliyor. Nevşehire yeni atanan müdürlerin aynı ekip aynı ortam ve aynı sofralarda yerini almaya devam ediyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.