Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Caraone'da Hiç Kahvaltı Keyfi Yaptınız mı ?

ASAYİŞ 17.07.2017 - 13:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Caraone'da Hiç Kahvaltı Keyfi Yaptınız mı ?

Nevşehir'de bir Cafeden Daha Fazlası olan Caraone Cafe Nevşehir halkının kaliteli hizmetler vermeye devam ediyor.
Nevşehir'de bir Cafeden Daha Fazlası olan Caraone Cafe Nevşehir halkının kaliteli hizmetler vermeye devam ediyor.   Amerika dan özel ithal edilmiş 1. sınıf kanserojen madde içermeyen çocukların doya doya eğlenirken sizde Caraone Cafede ki lezzetlerin tadını çıkarın.   Caraone Cafe de elektrikli ızgara yerine saf kömür ateşinde köfteler , adana kebapları,tavuk şişler ve bir çok lezzetin yer aldığını biliyor musunuz ?   CARAONE SENİN TADINI ÇIKAR     Kalitesinden asla bozmadan muhteşem pide,pizza lahmacunların yapıldığı ve doğal odunlu taş fırın da oluşan lezzetin odak noktası olan künefeleri tattınız mı ?   500 metrekare açık 500 metre kare kapalı alan ile sizlere hizmet etmeye devam eden Caraone Cafe İtalya’dan özel nargile tütünü ile bol tatlı dumanlar sunmaya devam ediyor.   Dondurmasından waffle’ına kuru ve yaş pastasından baklavasına , sütlacından, doğal vitamin barına kadar size eşsiz lezzetlerini tattırmaya devam ediyor.   Bütün ürünlerimizi evinizde tattınızmı maksimum 30 dakika bütün siparişleriniz elinizde sıcacık lezzetler Caraone farkıyla bir telefonla kapınızda   CARAONE CAFE İLETİŞİM  Adres:  2000 Evler Mahallesi Şehit Musa Taşdemir Sok. No:27 Nevşehir Rezervasyon  Telefon            :  0 384 215 0315 Cep Telefon                           :  0 536 060 0315            
Nevşehir'de bir Cafeden Daha Fazlası olan Caraone Cafe Nevşehir halkının kaliteli hizmetler vermeye devam ediyor.

Nevşehir'de bir Cafeden Daha Fazlası olan Caraone Cafe Nevşehir halkının kaliteli hizmetler vermeye devam ediyor.

 

Amerika dan özel ithal edilmiş 1. sınıf kanserojen madde içermeyen çocukların doya doya eğlenirken sizde Caraone Cafede ki lezzetlerin tadını çıkarın.

 

Caraone Cafe de elektrikli ızgara yerine saf kömür ateşinde köfteler , adana kebapları,tavuk şişler ve bir çok lezzetin yer aldığını biliyor musunuz ?

 

CARAONE SENİN TADINI ÇIKAR

 

 

Kalitesinden asla bozmadan muhteşem pide,pizza lahmacunların yapıldığı ve doğal odunlu taş fırın da oluşan lezzetin odak noktası olan künefeleri tattınız mı ?

 

500 metrekare açık 500 metre kare kapalı alan ile sizlere hizmet etmeye devam eden Caraone Cafe İtalya’dan özel nargile tütünü ile bol tatlı dumanlar sunmaya devam ediyor.

 

Dondurmasından waffle’ına kuru ve yaş pastasından baklavasına , sütlacından, doğal vitamin barına kadar size eşsiz lezzetlerini tattırmaya devam ediyor.

 

Bütün ürünlerimizi evinizde tattınızmı maksimum 30 dakika bütün siparişleriniz elinizde sıcacık lezzetler Caraone farkıyla bir telefonla kapınızda

 

CARAONE CAFE İLETİŞİM 

Adres:  2000 Evler Mahallesi Şehit Musa Taşdemir Sok. No:27 Nevşehir

Rezervasyon  Telefon            :  0 384 215 0315

Cep Telefon                           :  0 536 060 0315

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.