Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Çiftcilere Taş Çıkaran Bayan

KÜLTÜR-SANAT 12.08.2016 - 20:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Çiftcilere Taş Çıkaran Bayan

Şimdilerde Deller karpuzu Gülşehir’de büyük rağbet görecek gibi duruyor.
Şimdilerde Deller karpuzu Gülşehir’de büyük rağbet görecek gibi duruyor.     Yeniyaylacık Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi  Yönetim Kurulu Başkanı Melek Özdemir’in yeni yaylacıkda bu seferde karpuz hasatı yapıyor.     Başkan Özdemir,  Çiftçi kadınlar kendilerine imkan verildikten sonra nasıl başarıya ulaştıklarının güzel bir örnektir. dedi   Gülşehir ilçemizde her görüşte insanlar yaşadığı gibi bu ilçeye sahip çıkıldığına neleri yapabileceğimizi görmemiz gerekmektedir. Bırakın dedikodu yapmayın isteyen tarımdan sanayiye kadar başarılar yakalayabiliriz..  Daha önce hurma yetişen dellerde karpuzun tadı adeta resimdeki yarılan karpuzdan belli oluyor gibi…. sadece karpuz değil şeker pancarı, domatesimiz, biberimiz, sebze meyve üzerine nelerimiz var kıymetini bilelim. Çiftçiye de değer verelim    Karacaşar karpuzu da bir dönemler yok satardı. Köylü milletin efendisidir sözünden anlayacağımız gibi tüketim toplumu olmaktan uzaklaşmak gerekir.   Üreten vatanının, memleketini,ilini , ilçesini, yaşadığı kenti seven insanlar olmalıyız.   Mantarkayapost Haber merkezi olarak Melek Özdemir ve emek veren tüm arkadaşlarını tebrik ediyor. Başarılarını devamını diliyoruz. Her zaman yanlarında olduklarımızı bilinmesini istiyoruz.    
Şimdilerde Deller karpuzu Gülşehir’de büyük rağbet görecek gibi duruyor.

Şimdilerde Deller karpuzu Gülşehir’de büyük rağbet görecek gibi duruyor.

 

 

Yeniyaylacık Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi  Yönetim Kurulu Başkanı Melek Özdemir’in yeni yaylacıkda bu seferde karpuz hasatı yapıyor.

 

 

Başkan Özdemir,  Çiftçi kadınlar kendilerine imkan verildikten sonra nasıl başarıya ulaştıklarının güzel bir örnektir. dedi

 


Gülşehir ilçemizde her görüşte insanlar yaşadığı gibi bu ilçeye sahip çıkıldığına neleri yapabileceğimizi görmemiz gerekmektedir. Bırakın dedikodu yapmayın isteyen tarımdan sanayiye kadar başarılar yakalayabiliriz.. 

Daha önce hurma yetişen dellerde karpuzun tadı adeta resimdeki yarılan karpuzdan belli oluyor gibi…. sadece karpuz değil şeker pancarı, domatesimiz, biberimiz, sebze meyve üzerine nelerimiz var kıymetini bilelim. Çiftçiye de değer verelim 

 

Karacaşar karpuzu da bir dönemler yok satardı. Köylü milletin efendisidir sözünden anlayacağımız gibi tüketim toplumu olmaktan uzaklaşmak gerekir.

 

Üreten vatanının, memleketini,ilini , ilçesini, yaşadığı kenti seven insanlar olmalıyız.

 

Mantarkayapost Haber merkezi olarak Melek Özdemir ve emek veren tüm arkadaşlarını tebrik ediyor. Başarılarını devamını diliyoruz. Her zaman yanlarında olduklarımızı bilinmesini istiyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.