Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de çiftlere Yavuz Organizasyondan ücretsiz organizasyon

NEVŞEHİR 25.06.2020 - 12:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de çiftlere Yavuz Organizasyondan ücretsiz organizasyon

Yaz geldi bir tarafta pandemi süreci bir tarafta ise hayatın gerçeklerinden biri olan nişan ve düğün merasimleri var.
  Yaz ayı denince akla gelen ilk şeydir düğün ve nişan genç çiftlerin mutlu anlarını taçlandırmak için bir çok organizasyon planlarlar.    Kimi zaman maddi imkansızlıklar kimi zaman ise mekan bulunmaz.   Nevşehir'de organizasyon anlamında yeni konsept ve çalışmaları ile Kapadokya’da adını sıkça söyleten Yavuz organizasyon yeni bir uygulama ile genç çiftlerin adeta hayallerini süsleyen bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor.    ÜCRETSİZ ORGANİZASYON İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR    Yavuz organizasyon tarafından yapılan açıklamada;  “Kapadokya’da bir çiftimize ücretsiz olarak Evlilik Teklifi Organizasyonu Hediye Edeceğiz. Yapmanız gereken tek şey yavuz_organizasyontaksi instagram adresimizdeki çekilişe ücretsiz Katılın Kapadokya’da hayal gibi bir evlilik teklifinizi gerçekleştirelim. Sonuçlar ise Cuma günü açıklanacak” ifadelerine yer verildi.
Yaz geldi bir tarafta pandemi süreci bir tarafta ise hayatın gerçeklerinden biri olan nişan ve düğün merasimleri var.

 

Yaz ayı denince akla gelen ilk şeydir düğün ve nişan genç çiftlerin mutlu anlarını taçlandırmak için bir çok organizasyon planlarlar. 

 

Kimi zaman maddi imkansızlıklar kimi zaman ise mekan bulunmaz.

 

Nevşehir'de organizasyon anlamında yeni konsept ve çalışmaları ile Kapadokya’da adını sıkça söyleten Yavuz organizasyon yeni bir uygulama ile genç çiftlerin adeta hayallerini süsleyen bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor. 

 

ÜCRETSİZ ORGANİZASYON İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR 

 

Yavuz organizasyon tarafından yapılan açıklamada;  “Kapadokya’da bir çiftimize ücretsiz olarak Evlilik Teklifi Organizasyonu Hediye Edeceğiz. Yapmanız gereken tek şey yavuz_organizasyontaksi instagram adresimizdeki çekilişe ücretsiz Katılın Kapadokya’da hayal gibi bir evlilik teklifinizi gerçekleştirelim. Sonuçlar ise Cuma günü açıklanacak” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.