MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de çocuklar maskotlarla eğlendi

GÜNCEL 27.05.2020 - 12:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de çocuklar maskotlarla eğlendi

Türkiye’de 4 günlük kısıtlamanın ardından bugün 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkan minik çocuklar Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen program ile maskotlarla doyasıya eğlendi.
  Korona virüs ile mücadele kapsamında Çarşamba günleri 0-14 yaş çocukların dışarı çıkmalarına müsaade edilmesiyle birlikte Nevşehir Belediyesi 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından sokağa çıkan çocukları maskotlarla karşılarken çocuklara çeşitli hediyeler verildi.   Nevşehir’de çocuğu ile birlikte dışarı çıkan Sevil Sungur, “ Çocuklarımız için harika bir etkinlik oldu. Bizde balkondan sesi duyduk geldik. 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından çocuklarımız için harika oldu” dedi.   4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından dışarı çıkmanın mutluluğunu yaşayan Emir Bilecekligil’de “  Bugün biz çok mutluyuz. Bizi maskotlar karşıladı. 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından harika oldu. O yüzden çocuklar da çok mutlu oldu” dedi.   Parkta maskotlarla birlikte eğlenen diğer çocuklar da bugün bize bayram hediyesi oldu bu yüzden çok mutluyuz dediler.    
Türkiye’de 4 günlük kısıtlamanın ardından bugün 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkan minik çocuklar Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen program ile maskotlarla doyasıya eğlendi.

 

Korona virüs ile mücadele kapsamında Çarşamba günleri 0-14 yaş çocukların dışarı çıkmalarına müsaade edilmesiyle birlikte Nevşehir Belediyesi 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından sokağa çıkan çocukları maskotlarla karşılarken çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

 

Nevşehir’de çocuğu ile birlikte dışarı çıkan Sevil Sungur, “ Çocuklarımız için harika bir etkinlik oldu. Bizde balkondan sesi duyduk geldik. 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından çocuklarımız için harika oldu” dedi.   4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından dışarı çıkmanın mutluluğunu yaşayan Emir Bilecekligil’de “  Bugün biz çok mutluyuz. Bizi maskotlar karşıladı. 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından harika oldu. O yüzden çocuklar da çok mutlu oldu” dedi.

 

Parkta maskotlarla birlikte eğlenen diğer çocuklar da bugün bize bayram hediyesi oldu bu yüzden çok mutluyuz dediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.