MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Cuma günü yeniden kar yağışı var

GÜNCEL 12.12.2018 - 16:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Cuma günü yeniden kar yağışı var

Nevşehir’de dün gece başlayan ve öğle saatlerinde sona eren karla karışık yağmur yağışı yerini bulutlu bir havaya bıraktı.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de bugün akşam saatlerinde ve yarın bulutlu bir hava seyredecekken 14 Aralık Cuma günü ise bulutlu hava yerini yeniden kar yağışına bırakacak.   13 Aralık Perşembe günü çok bulutlu bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı -4 derece en yüksek hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.   14 Aralık Cuma günü ise karlı hava yeniden geliyor. Gün boyu kar yağışı olması beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı -3 derece en düşük hava sıcaklığı ise -8 derece olması tahmin ediliyor.
Nevşehir’de dün gece başlayan ve öğle saatlerinde sona eren karla karışık yağmur yağışı yerini bulutlu bir havaya bıraktı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de bugün akşam saatlerinde ve yarın bulutlu bir hava seyredecekken 14 Aralık Cuma günü ise bulutlu hava yerini yeniden kar yağışına bırakacak.

 

13 Aralık Perşembe günü çok bulutlu bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı -4 derece en yüksek hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.

 

14 Aralık Cuma günü ise karlı hava yeniden geliyor. Gün boyu kar yağışı olması beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı -3 derece en düşük hava sıcaklığı ise -8 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.