Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Cumartesi Günü Sağanak Yağış Bekleniyor

GÜNCEL 22.03.2018 - 13:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Cumartesi Günü Sağanak Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de sağanak yağış bekleniyor.
  Yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 23 Mart Cuma günü rüzgarlı bir hava beklenirken 24 Mart Cumartesi günü ise sağanak yağış bekleniyor.   23 Mart Cuma günü rüzgarlı bir hava beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı 22 derece en düşük hava sıcaklığı ise 13 derece olarak bekleniyor.   24 Mart Cumartesi günü ise Nevşehir’de sağanak yağmurlu bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 16 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 12 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de sağanak yağış bekleniyor.

 

Yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 23 Mart Cuma günü rüzgarlı bir hava beklenirken 24 Mart Cumartesi günü ise sağanak yağış bekleniyor.

 

23 Mart Cuma günü rüzgarlı bir hava beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı 22 derece en düşük hava sıcaklığı ise 13 derece olarak bekleniyor.

 

24 Mart Cumartesi günü ise Nevşehir’de sağanak yağmurlu bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 16 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 12 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.