Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Cumhur ittifakı olacak mı?

SİYASET 02.01.2019 - 13:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Cumhur ittifakı olacak mı?

AK Parti ve MHP tarafından 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Cumhur ittifakının olup olmayacağı merak konusu oldu.
  AK Parti ve MHP tarafından yapılan Cumhur ittifakının ilçelerde olup olmayacağı merak konusu olurken AK Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir’de bazı ilçelerde Cumhur ittifakı talebi geldi. AK Parti Genel Merkezi bazı ilçelerde MHP’nin desteğini istemesi üzerine MHP’de Nevşehir’de destek istenilen ilçelere karşı ilçe desteği istediği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Gün içerisinde her iki parti genel merkezlerinin de görüşmelerinin devam ettiği öğrenilirken Nevşehir’de Cumhur ittifakının olup olmayacağı ilerleyen saatlerde belli olması bekleniyor.
AK Parti ve MHP tarafından 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Cumhur ittifakının olup olmayacağı merak konusu oldu.

 

AK Parti ve MHP tarafından yapılan Cumhur ittifakının ilçelerde olup olmayacağı merak konusu olurken AK Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir’de bazı ilçelerde Cumhur ittifakı talebi geldi. AK Parti Genel Merkezi bazı ilçelerde MHP’nin desteğini istemesi üzerine MHP’de Nevşehir’de destek istenilen ilçelere karşı ilçe desteği istediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Gün içerisinde her iki parti genel merkezlerinin de görüşmelerinin devam ettiği öğrenilirken Nevşehir’de Cumhur ittifakının olup olmayacağı ilerleyen saatlerde belli olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.