MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Deprem

GÜNCEL 13.11.2017 - 11:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Deprem

Nevşehir’in Kozaklı ilçesine bağlı Hızıruşağı merkezli deprem oldu.
  Irak'ın güneydoğusunda yer alan Süleymaniye ve Halepçe kentlerinin kesiştiği noktada 7.3 büyüklüğünde meydana gelen depremle birlikte Nevşehir’in Kozaklı ilçesine bağlı Hızıruşağı köyünde 1.4 şiddetinde deprem hissedildi.   Kozaklı ilçesi Hızıruşağı köyünde meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Bölgede herhangi bir hasarın oluşmadığı öğrenildi. 
Nevşehir’in Kozaklı ilçesine bağlı Hızıruşağı merkezli deprem oldu.

 

Irak'ın güneydoğusunda yer alan Süleymaniye ve Halepçe kentlerinin kesiştiği noktada 7.3 büyüklüğünde meydana gelen depremle birlikte Nevşehir’in Kozaklı ilçesine bağlı Hızıruşağı köyünde 1.4 şiddetinde deprem hissedildi.

 

Kozaklı ilçesi Hızıruşağı köyünde meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Bölgede herhangi bir hasarın oluşmadığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.