MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de dev müsabaka

SPOR 25.09.2019 - 15:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de dev müsabaka

Nevşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ve BeşiktaşJK hazırlık müsabakasında Nevşehir'de karşılaşacak.
  Nevşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı  ve BeşiktaşJK hazırlık müsabakasında Nevşehir'de karşılaşacak.   Nevşehir’i Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Ligi’nde temsil edecek olan Nevşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı 1 Ekim 2019 Salı günü oynayacağı hazırlık maçında Sultanlar Ligi ekiplerinden Beşiktaş ile karşılaşacak. Sporseverlerin büyük ilgi göstermelerinin beklendiği müsabaka Saat 18.00’da başlayacak.   Belediye Başkanı Rasim Arı'nın göreve gelmesinin ardından Nevşehir'e kazandırdığı ve şehri 2019-2020 sezonun da Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar Voleybol 1. Lig'inde temsil edecek olan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Nahit Cantürk yönetiminde sürdürüyor. Yaptığı transferler ile şimdiden adından söz ettiren kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezon öncesinde Nevşehir’deki ilk hazırlık karşılaşmasında Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin köklü kulüplerinden Beşiktaş JK Kadın Voleybol Takımı ile karşılaşacak.   1 Ekim 2019 Salı günü Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda oynanacak ve saat 18.00’da başlayacak olan müsabakaya Nevşehirli sporseverlerin büyük ilgi göstermeleri bekleniyor.
Nevşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ve BeşiktaşJK hazırlık müsabakasında Nevşehir'de karşılaşacak.

 

Nevşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı  ve BeşiktaşJK hazırlık müsabakasında Nevşehir'de karşılaşacak.

 

Nevşehir’i Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Ligi’nde temsil edecek olan Nevşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı 1 Ekim 2019 Salı günü oynayacağı hazırlık maçında Sultanlar Ligi ekiplerinden Beşiktaş ile karşılaşacak. Sporseverlerin büyük ilgi göstermelerinin beklendiği müsabaka Saat 18.00’da başlayacak.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı'nın göreve gelmesinin ardından Nevşehir'e kazandırdığı ve şehri 2019-2020 sezonun da Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar Voleybol 1. Lig'inde temsil edecek olan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Nahit Cantürk yönetiminde sürdürüyor. Yaptığı transferler ile şimdiden adından söz ettiren kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezon öncesinde Nevşehir’deki ilk hazırlık karşılaşmasında Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin köklü kulüplerinden Beşiktaş JK Kadın Voleybol Takımı ile karşılaşacak.

 

1 Ekim 2019 Salı günü Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda oynanacak ve saat 18.00’da başlayacak olan müsabakaya Nevşehirli sporseverlerin büyük ilgi göstermeleri bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.