Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Doğruları Söylemek Suç mudur ?

NEVŞEHİR 06.06.2017 - 17:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Doğruları Söylemek Suç mudur ?

Nevşehir’de takip eden değil takip edilen site olan www.lalehaber.com kamuoyunu aydınlatmaya saklanan şeyleri ortaya çıkarmaya devam edecektir.
Nevşehir’de takip eden değil takip edilen site olan www.lalehaber.com kamuoyunu aydınlatmaya saklanan şeyleri ortaya çıkarmaya devam edecektir.   Nevşehir’de haberleri ile gerçekleri çekinmeden yazan Lale Haber kentin ali menfaatini dile getirmeye devam edecektir.    Nevşehir’de görev yapan her kim olursa olsun makam mevkii ayırt etmeden hataların giderilmesi için basına düşen görev neyse ortaya çıkarmaya yazmaya devam edeceğiz. Bir çok kez dile getirdiğimiz ancak kafası küçük dedikoduya meyilli kişiler tarafından anlaşılmamıştır. Son kez olmak kaydıyla yine açıklıyoruz. Hiçbir baskı ve kumpaslar Lale Haber ailesini yıldıramayacaktır. Yazdıklarımızın arkasından durmaktayız. Sorularıma çıkıp açıklama yapamayanların ne planlar içinde olduğunu duyuyoruz biliyoruz. Bir çok eleştirilerde bulunduğumuz makam sahiplerini bir kez daha makamlarının hakkını vermelerini DEVLETİ VE MİLLETİ TEMSİL ETTİKLERİNİ UNUTMAMALARINI bir kez daha büyük puntolarla gözlerine sokuyoruz.   BENİ CUMHURBAŞKANI ATADI BEN BU KENTİN EN ÜSTÜN KİŞİYİM DİYENLER yanlış yoldadır.   Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi önceki yönetimi Prof. Dr. Filiz Kılıç ve yanındaki kişilere bas bas bağıran Eğitim Sendikaları Başkan ve yöneticileri neden sessizdir ? Bir çok STK neyin sessizliği ve çekingenliği içindedir ?    Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi huzursuzluk varsa bunun sebebi kim yada kimlerdir ?   NHVÜ de bir çok kişi adeta kaçarcasına başka üniversitelerde yer bakan Prof, Doçent bir çok öğretim görevlisinin suçları nedir ? Neden kaçıyorlar ?   NHVÜ Nevşehir’i temsil eden bir yerleşkedir. Bu yerleşkede yapılan işler kente mal edileceğini unutmamak gerekmektedir. Bu sebeple NHVÜ’de giden akademisyen, gelip borcunu dahi tahsil edemeyen esnaflar, sporcular, çivi dahi çakılmadan bekletilen inşaatlar, Nevşehir kentinde yaşayan insanlara hakaret edercesine sanki kentte şoför, işçi yokmuş gibi ithal kişilere verilen işlere göz yumanlar kimlerdir ?   Hatta  Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan atadı diye yanlışlarında karşısında doğrusunda yanında olmayan başta Nevşehir milletvekilleri olmak üzere tüm siyasiler neden sus bus  yoksa her atanan kişi doğru iş yapıyor diye 15 Temmuz öncesinde susanlar şimdide susup vatan elden giderken mi konuşacaklar kimden neden çekiniyorlar ?   Vatandaşların dile getirdiği ve bilginizde olan işler ile ilgili ne türlü işlemler yaptınız ?   Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde PATRON KİMDİR ? O kadar yapılan haberlere neden çıkıp açıklama yapmaktan korkmaktadır. Doğruları söyleyen Lale Haberi sağda solda karalayarak milleti uyutmaya devam mı edecektir. Nevşehir'de doğruları dile getirmek suçmudur eğer suçsa biz Lale Haber olarak suçumuzu çekmeye hazırız ! Susan sizin gibi Dilsiz Şeytan Olsun !                           
Nevşehir’de takip eden değil takip edilen site olan www.lalehaber.com kamuoyunu aydınlatmaya saklanan şeyleri ortaya çıkarmaya devam edecektir.

Nevşehir’de takip eden değil takip edilen site olan www.lalehaber.com kamuoyunu aydınlatmaya saklanan şeyleri ortaya çıkarmaya devam edecektir.

 

Nevşehir’de haberleri ile gerçekleri çekinmeden yazan Lale Haber kentin ali menfaatini dile getirmeye devam edecektir. 

 

Nevşehir’de görev yapan her kim olursa olsun makam mevkii ayırt etmeden hataların giderilmesi için basına düşen görev neyse ortaya çıkarmaya yazmaya devam edeceğiz. Bir çok kez dile getirdiğimiz ancak kafası küçük dedikoduya meyilli kişiler tarafından anlaşılmamıştır. Son kez olmak kaydıyla yine açıklıyoruz. Hiçbir baskı ve kumpaslar Lale Haber ailesini yıldıramayacaktır. Yazdıklarımızın arkasından durmaktayız. Sorularıma çıkıp açıklama yapamayanların ne planlar içinde olduğunu duyuyoruz biliyoruz. Bir çok eleştirilerde bulunduğumuz makam sahiplerini bir kez daha makamlarının hakkını vermelerini DEVLETİ VE MİLLETİ TEMSİL ETTİKLERİNİ UNUTMAMALARINI bir kez daha büyük puntolarla gözlerine sokuyoruz.

 

BENİ CUMHURBAŞKANI ATADI BEN BU KENTİN EN ÜSTÜN KİŞİYİM DİYENLER yanlış yoldadır.

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi önceki yönetimi Prof. Dr. Filiz Kılıç ve yanındaki kişilere bas bas bağıran Eğitim Sendikaları Başkan ve yöneticileri neden sessizdir ? Bir çok STK neyin sessizliği ve çekingenliği içindedir ? 

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi huzursuzluk varsa bunun sebebi kim yada kimlerdir ?

 

NHVÜ de bir çok kişi adeta kaçarcasına başka üniversitelerde yer bakan Prof, Doçent bir çok öğretim görevlisinin suçları nedir ? Neden kaçıyorlar ?

 

NHVÜ Nevşehir’i temsil eden bir yerleşkedir. Bu yerleşkede yapılan işler kente mal edileceğini unutmamak gerekmektedir. Bu sebeple NHVÜ’de giden akademisyen, gelip borcunu dahi tahsil edemeyen esnaflar, sporcular, çivi dahi çakılmadan bekletilen inşaatlar, Nevşehir kentinde yaşayan insanlara hakaret edercesine sanki kentte şoför, işçi yokmuş gibi ithal kişilere verilen işlere göz yumanlar kimlerdir ?

 

Hatta  Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan atadı diye yanlışlarında karşısında doğrusunda yanında olmayan başta Nevşehir milletvekilleri olmak üzere tüm siyasiler neden sus bus  yoksa her atanan kişi doğru iş yapıyor diye 15 Temmuz öncesinde susanlar şimdide susup vatan elden giderken mi konuşacaklar kimden neden çekiniyorlar ?

 

Vatandaşların dile getirdiği ve bilginizde olan işler ile ilgili ne türlü işlemler yaptınız ?

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde PATRON KİMDİR ? O kadar yapılan haberlere neden çıkıp açıklama yapmaktan korkmaktadır. Doğruları söyleyen Lale Haberi sağda solda karalayarak milleti uyutmaya devam mı edecektir. Nevşehir'de doğruları dile getirmek suçmudur eğer suçsa biz Lale Haber olarak suçumuzu çekmeye hazırız ! Susan sizin gibi Dilsiz Şeytan Olsun ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.