MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Dünya Engelliler Günü Programı Düzenlendi

NEVŞEHİR 04.12.2017 - 07:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Dünya Engelliler Günü Programı Düzenlendi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Nevşehir Valiliği öncülüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde program düzenlendi.
  Programa, Nevşehir Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık, kurum müdürleri, Engelli Sivil Toplum Kuruluşları-üyeleri ve aileleri, Ürgüp 80. Yıl Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezi eğitmenleri ve öğrencileri katıldı.   Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan program, protokol konuşmaları ile devam etti.   Bu şehir, nefes alan herkesin şehridir diyen Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, bu kardeşlik duygularımla hepinizi selamlıyorum diyerek, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam getirmesini temenni ediyorum dedi.   Programda, Ürgüp 80. Yıl Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezinde kalan engelli öğrenciler tarafından hazırlanan Zeybek Oyunu oynandı. Akabinde Kuruluş Tanıtım Filmi ve 15 Temmuz darbe gecesinde Safiye Bayat’ın yaşadıklarını anlatan gösterimi gerçekleşti ve playback gösterileri ile devam etti.   Çekilen toplu fotoğrafın ardından program sona erdi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Nevşehir Valiliği öncülüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde program düzenlendi.

 

Programa, Nevşehir Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık, kurum müdürleri, Engelli Sivil Toplum Kuruluşları-üyeleri ve aileleri, Ürgüp 80. Yıl Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezi eğitmenleri ve öğrencileri katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan program, protokol konuşmaları ile devam etti.

 

Bu şehir, nefes alan herkesin şehridir diyen Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, bu kardeşlik duygularımla hepinizi selamlıyorum diyerek, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam getirmesini temenni ediyorum dedi.

 

Programda, Ürgüp 80. Yıl Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezinde kalan engelli öğrenciler tarafından hazırlanan Zeybek Oyunu oynandı. Akabinde Kuruluş Tanıtım Filmi ve 15 Temmuz darbe gecesinde Safiye Bayat’ın yaşadıklarını anlatan gösterimi gerçekleşti ve playback gösterileri ile devam etti.

 

Çekilen toplu fotoğrafın ardından program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.