Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Eğitim Bir Sen'i Cemaatler mi Yönetecek?

GÜNCEL 11.10.2018 - 18:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Eğitim Bir Sen'i Cemaatler mi Yönetecek?

Eğitim Bir Sen Nevşehir Şubesinin seçimlerine kısa bir süre kala bazı sivil toplum örgütlerinin sendika seçime müdahil olması kamuoyu tarafından büyük tepkilere neden oldu.
  Eğitim Bir Sen Nevşehir Şubesi’nin Kasım ayında yapılacak olan seçimlerine Nevşehir’de bazı sivil toplum örgütlerinin müdahil olması ve sonrada büyük arayışlar içerisinde daha önce adaylığını açıklayan Yavuz Selim Yıldırım’ın karşısına yaklaşık bir önce ısmarlama aday çıkartılması başta eğitim camiası olmak üzere Nevşehir kamuoyunun da büyük tepkilerine neden oldu. Nitekim Nevşehir il genelinde 2 bin 100 üyesi olan geleceğin liderlerini yetiştiren eğitim camiasının sanki kendi başkanını seçebilecek kapasitesi yokmuş gibi seçimlere müdahil olan bazı sivil toplum örgütlerinin müdahil olması dikkatlerden kaçmadı.   Eğitim Bir Sen’in yaklaşan seçimleri öncesinde sendikaya üye olan öğretmenlere, okul müdürlerine çeşitli telefonlar edilerek daha önce adaylığını açıklayan Yavuz Selim Yıldırım’ın desteklenmemesi için baskılar kuran bazı kişi veya kişiler neden eğitim camiasına karışmak istedikleri de akıllarda soru işareti bıraktı.    
Eğitim Bir Sen Nevşehir Şubesinin seçimlerine kısa bir süre kala bazı sivil toplum örgütlerinin sendika seçime müdahil olması kamuoyu tarafından büyük tepkilere neden oldu.

 

Eğitim Bir Sen Nevşehir Şubesi’nin Kasım ayında yapılacak olan seçimlerine Nevşehir’de bazı sivil toplum örgütlerinin müdahil olması ve sonrada büyük arayışlar içerisinde daha önce adaylığını açıklayan Yavuz Selim Yıldırım’ın karşısına yaklaşık bir önce ısmarlama aday çıkartılması başta eğitim camiası olmak üzere Nevşehir kamuoyunun da büyük tepkilerine neden oldu. Nitekim Nevşehir il genelinde 2 bin 100 üyesi olan geleceğin liderlerini yetiştiren eğitim camiasının sanki kendi başkanını seçebilecek kapasitesi yokmuş gibi seçimlere müdahil olan bazı sivil toplum örgütlerinin müdahil olması dikkatlerden kaçmadı.

 

Eğitim Bir Sen’in yaklaşan seçimleri öncesinde sendikaya üye olan öğretmenlere, okul müdürlerine çeşitli telefonlar edilerek daha önce adaylığını açıklayan Yavuz Selim Yıldırım’ın desteklenmemesi için baskılar kuran bazı kişi veya kişiler neden eğitim camiasına karışmak istedikleri de akıllarda soru işareti bıraktı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.