Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Eğitim Dünyası Bir Yıldız Daha Kazandı

EĞİTİM 15.08.2017 - 12:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Eğitim Dünyası Bir Yıldız Daha Kazandı

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlayacak olan Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi 2017 ilk yerleştirme sonuçlarına göre Türkiye genelinde hazırlık sınıfı olmayan proje okulları arasında 479,334 taban puanı ile 1. olarak büyük bir başarıya imza attı
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlayacak olan Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi 2017 ilk yerleştirme sonuçlarına göre Türkiye genelinde hazırlık sınıfı olmayan proje okulları arasında 479,334 taban puanı ile 1. olarak büyük bir başarıya imza attı. Aynı zamanda ülkemizdeki tüm proje okulları arasında ilk ona giren okul,  il sıralamalarında  da ilk beşe girerek bu başarısını taçlandırmış oldu.   Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Milli ve manevi değerlerin zırhıyla kuşanmış bir gençlik"  sloganı ile yola çıkan Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu amaca ulaşmak için emin adımlarla eğitim-öğretime hazırlanıyor. Halkımızın ve öğrencilerimizin okulumuza olan teveccühü bizleri onurlandırmaktadır. Nevşehir eğitimine yeni bir soluk kazandıracak olan okulumuz, hedefleri doğrultusunda, eğitim kadrosu, fiziki şartları, plan ve projeleri ile 2017-2018 eğitim-öğretim yılına hazır.   Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, bu okulumuzun, Nevşehir ‘e kazandırılmasında emeği geçen başta Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş ‘a, Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider’e, Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver‘e, desteklerini esirgemeyen Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli yöneticilerine ve bize güvenen ve okulumuza büyük teveccüh gösteren kıymetli veli ve öğrencilerimize ilimiz eğitim camiası adına sonsuz teşekkür ederiz. diye konuştu.  
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlayacak olan Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi 2017 ilk yerleştirme sonuçlarına göre Türkiye genelinde hazırlık sınıfı olmayan proje okulları arasında 479,334 taban puanı ile 1. olarak büyük bir başarıya imza attı

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlayacak olan Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi 2017 ilk yerleştirme sonuçlarına göre Türkiye genelinde hazırlık sınıfı olmayan proje okulları arasında 479,334 taban puanı ile 1. olarak büyük bir başarıya imza attı. Aynı zamanda ülkemizdeki tüm proje okulları arasında ilk ona giren okul,  il sıralamalarında  da ilk beşe girerek bu başarısını taçlandırmış oldu.

 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Milli ve manevi değerlerin zırhıyla kuşanmış bir gençlik"  sloganı ile yola çıkan Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu amaca ulaşmak için emin adımlarla eğitim-öğretime hazırlanıyor. Halkımızın ve öğrencilerimizin okulumuza olan teveccühü bizleri onurlandırmaktadır. Nevşehir eğitimine yeni bir soluk kazandıracak olan okulumuz, hedefleri doğrultusunda, eğitim kadrosu, fiziki şartları, plan ve projeleri ile 2017-2018 eğitim-öğretim yılına hazır.

 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, bu okulumuzun, Nevşehir ‘e kazandırılmasında emeği geçen başta Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş ‘a, Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider’e, Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver‘e, desteklerini esirgemeyen Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli yöneticilerine ve bize güvenen ve okulumuza büyük teveccüh gösteren kıymetli veli ve öğrencilerimize ilimiz eğitim camiası adına sonsuz teşekkür ederiz. diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.