Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Eğitim Müzesi Açıldı

EĞİTİM 05.03.2018 - 16:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Eğitim Müzesi Açıldı

Nevşehir Mihriban Emin Günel Ortaokulu’nda “Fevzi Karaca Eğitim Müzesi” törenle açıldı.
  Merkez Mihriban Emin Gülen Ortaokulu’nda hizmet verecek olan müzenin açılış törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Mihriban Emin Gülen Ortaokulu Müdürü Mustafa Çiftçi, Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri ve İdarecileri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.   Daha sonra Fevzi Karaca Eğitim Müzesi açılış kurdelesini kesen Vali Aktaş, protokol üyeleri ile birlikte müzeyi gezerek, eğitim geçmişini ortaya koyan objeleri inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. 37 yıl Türk Milli Eğitimi’ne hizmet veren emekli eğitimci Fevzi Karaca 447 kalem malzemeden oluşan, mesleğinin şeref ve onur belgelerinden olan birikimlerini Mihriban Emin Günel Ortaokulu’nda kurulan “Fevzi Karaca Eğitim Müzesi’nde sergiliyor. Geçmişi geleceğe taşıyan Fevzi Karaca Eğitim Müzesi’nde kitaplar, eğitim materyalleri, eğitim araç gereçleri ve Fevzi Karaca’nın yazdığı eserler yer alıyor.   Vali Aktaş; “Güzel bir çalışma ortaya çıkartılmış, emeği geçenleri kutluyor ve Müzenin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Emekli Eğitimci Fevzi Karaca ise “Eğitime ve eğitimciye önem veren Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Müzenin gezilmesinin ardından program sona erdi.  
Nevşehir Mihriban Emin Günel Ortaokulu’nda “Fevzi Karaca Eğitim Müzesi” törenle açıldı.

 

Merkez Mihriban Emin Gülen Ortaokulu’nda hizmet verecek olan müzenin açılış törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Mihriban Emin Gülen Ortaokulu Müdürü Mustafa Çiftçi, Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri ve İdarecileri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Daha sonra Fevzi Karaca Eğitim Müzesi açılış kurdelesini kesen Vali Aktaş, protokol üyeleri ile birlikte müzeyi gezerek, eğitim geçmişini ortaya koyan objeleri inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. 37 yıl Türk Milli Eğitimi’ne hizmet veren emekli eğitimci Fevzi Karaca 447 kalem malzemeden oluşan, mesleğinin şeref ve onur belgelerinden olan birikimlerini Mihriban Emin Günel Ortaokulu’nda kurulan “Fevzi Karaca Eğitim Müzesi’nde sergiliyor. Geçmişi geleceğe taşıyan Fevzi Karaca Eğitim Müzesi’nde kitaplar, eğitim materyalleri, eğitim araç gereçleri ve Fevzi Karaca’nın yazdığı eserler yer alıyor.

 

Vali Aktaş; “Güzel bir çalışma ortaya çıkartılmış, emeği geçenleri kutluyor ve Müzenin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Emekli Eğitimci Fevzi Karaca ise “Eğitime ve eğitimciye önem veren Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Müzenin gezilmesinin ardından program sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.