Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Eğitimciler Sendikalarda Değişim İstiyor

EĞİTİM 19.10.2017 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Eğitimciler Sendikalarda Değişim İstiyor

Nevşehir’de eğitimciler sendikalarda değişim istiyorlar.
  Nevşehir’de geçtiğimiz hafta tamamlanan Türk Eğitim Sen sendikası delege seçiminde de gösterdiği gibi eğitimciler sendikalarda değişiklik istediğinin sinyalini verdi. Nitekim 20 yılı aşkındır Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığı görevi yapan Mustafa Uğur ve yönetiminin delege seçimlerinde kaybetmesinin ardından öğretmenlerde de artık sendikalarda tıpkı siyasette olduğu gibi köklü değişiklikler yapılmasının mesajı verdi.  Türk Eğitim Sen’de yaşanabilecek olan değişiklik sonrasında ise yeni bir vizyon ile sahalara inmeyi hedefleyen Başkan Adayı Tayfur Urgenç ise seçimleri kazandığı takdirde yapıcı, kimseyle kavga etmeden eğitimcilerin sorunlarını çözebilecek bir yönetim anlayışı ile sendikacılık yapacağı mesajını vermesi öğretmen camiasında da büyük takdirle karşılandığı gözlendi.   Eğitim Bir Sen’de de Değişiklik Şart   Türk Eğitim Sen’de beklenen değişiklik tıpkı bir diğer eğitim sendikası olan Eğitim Bir Sen’de de bekleniyor. Nitekim uzun yıllardır Eğitim Bir Sen Başkanlığı görevini yürütmekte olan Mustafa Özdemir’in başta FETÖ ile mücadele de etkin olarak çalışmaması eğitim camiasının tepkilerini çekti. Yaşan tüm bu gelişmelerin ardından ise Eğitim Bir Sen üyeleri de Eğitim Bir Sen’e yeni bir vizyon ile hizmet edecek kendisinin değil üyeleri olan öğretmenlerin sorunlarına çözüm üretebilecek bir başkan arayışı içerisinde oldukları öğrenildi. 
Nevşehir’de eğitimciler sendikalarda değişim istiyorlar.

 

Nevşehir’de geçtiğimiz hafta tamamlanan Türk Eğitim Sen sendikası delege seçiminde de gösterdiği gibi eğitimciler sendikalarda değişiklik istediğinin sinyalini verdi. Nitekim 20 yılı aşkındır Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığı görevi yapan Mustafa Uğur ve yönetiminin delege seçimlerinde kaybetmesinin ardından öğretmenlerde de artık sendikalarda tıpkı siyasette olduğu gibi köklü değişiklikler yapılmasının mesajı verdi.  Türk Eğitim Sen’de yaşanabilecek olan değişiklik sonrasında ise yeni bir vizyon ile sahalara inmeyi hedefleyen Başkan Adayı Tayfur Urgenç ise seçimleri kazandığı takdirde yapıcı, kimseyle kavga etmeden eğitimcilerin sorunlarını çözebilecek bir yönetim anlayışı ile sendikacılık yapacağı mesajını vermesi öğretmen camiasında da büyük takdirle karşılandığı gözlendi.

 

Eğitim Bir Sen’de de Değişiklik Şart

 

Türk Eğitim Sen’de beklenen değişiklik tıpkı bir diğer eğitim sendikası olan Eğitim Bir Sen’de de bekleniyor. Nitekim uzun yıllardır Eğitim Bir Sen Başkanlığı görevini yürütmekte olan Mustafa Özdemir’in başta FETÖ ile mücadele de etkin olarak çalışmaması eğitim camiasının tepkilerini çekti. Yaşan tüm bu gelişmelerin ardından ise Eğitim Bir Sen üyeleri de Eğitim Bir Sen’e yeni bir vizyon ile hizmet edecek kendisinin değil üyeleri olan öğretmenlerin sorunlarına çözüm üretebilecek bir başkan arayışı içerisinde oldukları öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.