Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı

EĞİTİM 18.01.2018 - 10:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Nevşehir Belediyesi arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalandı.
  Nevşehir Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Nevşehir’de Fen ve Sosyal Bilimler Projesi uygulanan Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalandı.   Fen ve Sosyal Bilimler Projesi uygulanan Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında geçerli olacak eğitimde işbirliği protokolüne, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile Milli Eğitim Müdürü Murat Demir imza koydu.
Milli Eğitim Müdürlüğü ile Nevşehir Belediyesi arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalandı.

 

Nevşehir Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Nevşehir’de Fen ve Sosyal Bilimler Projesi uygulanan Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalandı.

 

Fen ve Sosyal Bilimler Projesi uygulanan Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında geçerli olacak eğitimde işbirliği protokolüne, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile Milli Eğitim Müdürü Murat Demir imza koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.