Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Emlak Konut sakinleri isyan ediyor

GÜNCEL 09.03.2020 - 11:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de Emlak Konut sakinleri isyan ediyor

Eski karayolları arazisine TOKİ emlak konut işbirliği ile yapılan daire sahipleri yaşanan olumsuzluklar ve yüksek aidatlar neticesinde artık sabrı taştı, emlak konut yönetimine ve müteahhit firmaya karşı isyanlarını dile getirdiler.
  Emlak konutta ikamet eden vatandaşlar aylık ödenen aidatların 300 liradan bir anda 530 liraya çıkması, binalarda ve çevre düzenlemelerinde gerekli temizlik ve bakımın yapılmaması, çok bloklarda geçicide olsa kanalizasyon kokusunun olması, sıcak su musluklarından paslı su akması ve bu konularda yönetimin ilgisiz kalmasına isyan eden daire sakinleri toplantı yaparak sıkıntılarının nasıl giderileceği konusunda dayanışma içinde olduklarını vurguladılar.   Emlak Konuta giden yolun, petrol istasyonundan itibaren çukur ve çamurlu olmasından da dert yanan mesken sahipleri, Nevşehir Belediyesinden de ricada bulunarak 400 yakın ailenin yaşadığı yüzlerce arabanın gelip geçtiği yolun geçicide olsa yapılana kadar düzeltilmesini istediler.   Nevşehir şartları altında ayrıca bir dairenin aylık 500 liranın üstünde aidat vermesinin çok olduğunu yönetimin bu parayı isterken hiç bir şekilde ayrıntı vermediğini, ayrıca doğal gaz sorunu ise bazı dairelere aylık 300 lira gelirken bazı dairelere 830 lira gelmesinin mantıksız olduğunu neye göre bu hesaplamanın yapıldığını bilemediklerini dile getirdiler.   Toplantı sonucunda bu konuları blok yöneticilerinin ele almasında ve bilgi vermesine, bazı emlak konutta ikamet eden vatandaşlar ise gerekirse otobüslerle hep birlikte Ankara'ya gidip TOKİ Emlak Konut yönetimine durumu izah edelim önerisinde bulundular.
Eski karayolları arazisine TOKİ emlak konut işbirliği ile yapılan daire sahipleri yaşanan olumsuzluklar ve yüksek aidatlar neticesinde artık sabrı taştı, emlak konut yönetimine ve müteahhit firmaya karşı isyanlarını dile getirdiler.

 

Emlak konutta ikamet eden vatandaşlar aylık ödenen aidatların 300 liradan bir anda 530 liraya çıkması, binalarda ve çevre düzenlemelerinde gerekli temizlik ve bakımın yapılmaması, çok bloklarda geçicide olsa kanalizasyon kokusunun olması, sıcak su musluklarından paslı su akması ve bu konularda yönetimin ilgisiz kalmasına isyan eden daire sakinleri toplantı yaparak sıkıntılarının nasıl giderileceği konusunda dayanışma içinde olduklarını vurguladılar.

 

Emlak Konuta giden yolun, petrol istasyonundan itibaren çukur ve çamurlu olmasından da dert yanan mesken sahipleri, Nevşehir Belediyesinden de ricada bulunarak 400 yakın ailenin yaşadığı yüzlerce arabanın gelip geçtiği yolun geçicide olsa yapılana kadar düzeltilmesini istediler.

 

Nevşehir şartları altında ayrıca bir dairenin aylık 500 liranın üstünde aidat vermesinin çok olduğunu yönetimin bu parayı isterken hiç bir şekilde ayrıntı vermediğini, ayrıca doğal gaz sorunu ise bazı dairelere aylık 300 lira gelirken bazı dairelere 830 lira gelmesinin mantıksız olduğunu neye göre bu hesaplamanın yapıldığını bilemediklerini dile getirdiler.

 

Toplantı sonucunda bu konuları blok yöneticilerinin ele almasında ve bilgi vermesine, bazı emlak konutta ikamet eden vatandaşlar ise gerekirse otobüslerle hep birlikte Ankara'ya gidip TOKİ Emlak Konut yönetimine durumu izah edelim önerisinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.