Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de emniyet kemerinin önemi simülasyon araç ile anlatıldı

GÜNCEL 04.05.2019 - 13:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de emniyet kemerinin önemi simülasyon araç ile anlatıldı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri “Trafik Haftası” etkinlikleri kapsamında trafik kazalarında yaralanma ve ölüm olaylarını en aza indirmek amacı ile vatandaşları simülasyon aracına bindirdi.
  Her yıl Mayıs ayının ilk haftasında kutlanan “Trafik Haftası”, Nevşehir’de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından simülasyon aracına bindirilen vatandaşlar önce emniyet kemersiz daha sonra ise emniyet kemeri takılı bir şekilde araca bindirildi.   Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk Bulvarında yapılan emniyet kemeri uygulamasında aracında emniyet kemeri takmayan araç sürücüleri durdurularak simülasyon aracına bindirildi. 5 kilometre hızla döndürülen araca binen araç sürücüleri ise araçtan indiklerinde bundan sonra kesinlikle emniyet kemeri takacaklarını söyledi.   İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli Baş Polis Mehmet Yıldırım açıklamasında, “ Bu aracın özellikleri insanlarımız araca bindiği zaman emniyet kemerinin önemini anlıyorlar. Burada araçlarımız 5 ila 10 kilometre hızla takla atmış vaziyette gösteriyoruz. Şehir içinde biliyorsunuz hız limiti 50 kilometre olmasına rağmen biz 5 kilometre hızla döndürdüğümüz zaman gerçekten emniyet kemerinin önemini anlıyorlar” diye konuştu.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri “Trafik Haftası” etkinlikleri kapsamında trafik kazalarında yaralanma ve ölüm olaylarını en aza indirmek amacı ile vatandaşları simülasyon aracına bindirdi.

 

Her yıl Mayıs ayının ilk haftasında kutlanan “Trafik Haftası”, Nevşehir’de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından simülasyon aracına bindirilen vatandaşlar önce emniyet kemersiz daha sonra ise emniyet kemeri takılı bir şekilde araca bindirildi.

 

Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk Bulvarında yapılan emniyet kemeri uygulamasında aracında emniyet kemeri takmayan araç sürücüleri durdurularak simülasyon aracına bindirildi. 5 kilometre hızla döndürülen araca binen araç sürücüleri ise araçtan indiklerinde bundan sonra kesinlikle emniyet kemeri takacaklarını söyledi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli Baş Polis Mehmet Yıldırım açıklamasında, “ Bu aracın özellikleri insanlarımız araca bindiği zaman emniyet kemerinin önemini anlıyorlar. Burada araçlarımız 5 ila 10 kilometre hızla takla atmış vaziyette gösteriyoruz. Şehir içinde biliyorsunuz hız limiti 50 kilometre olmasına rağmen biz 5 kilometre hızla döndürdüğümüz zaman gerçekten emniyet kemerinin önemini anlıyorlar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.