MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de En Güzel Kim Alkışlıyor Yarışması Düzenlenecek mi ?

NEVŞEHİR 10.08.2017 - 11:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de En Güzel Kim Alkışlıyor Yarışması Düzenlenecek mi ?

Nevşehir Basınının, çok yakın bir zamanda kendi aralarında “en güzel kim alkışlıyor” yarışması düzenlemesi bekleniyor.
Nevşehir Basınının, çok yakın bir zamanda kendi aralarında “en güzel kim alkışlıyor” yarışması düzenlemesi bekleniyor.   Gazete ve haber sitelerinde herhangi bir konuyu elleri patlayıncaya kadar alkışlamalarının bir ödül çerçevesinde değerlendirilmesi bekleniyor.   Şehrin HABER atmosferini elinde tutan Nevşehir Basınının artık kendi bünyeleri içinde de bir “alkış ve nara atma yarışması” tertip etmeleri bekleniyor.   Resmi kurumların veya diğer kuruluşların gönderdiği “basın bültenlerini “kurallarına riayet ederek bunu sayfalarına ve ekranlarına taşımada çok dikkatli olan şehir basınının, bu dikkat ve emeğinin bir yarışma dahilinde değerlendirilmesinin doğru olacağı ifade ediliyor.   Nevşehir ile ilgili her haberi sitayişle sayfalarına taşıyan şehir basınının hiçbir sorun olmadığını da deklare etmesi herkes tarafından biliniyor.   KİM BU ŞEHİR BASINI ? Herkesle iyi geçinerek hoşgörü kültürüne de katkı sunan şehir basınının, yakın bir gelecekte herhangi bir haberi “elleri patlayıncaya kadar alkışlama” yarışması yapmasının çok faydalı olacağı vurgulanıyor. Alkışlamadan elleri şişen gazete ve haber sitelerine ise sağlık ekiplerinin ilk yardım uygulamalarının faydalı olacağı görüşleri dile getiriliyor.   “Alkış yarışması” akabinde bir “nara atma” yarışmasının da bunun devamı niteliğinde faydalı olacağı ifade ediliyor.   Şehri yöneten büyük küçük fark etmez bir yöneticinin küçük kurdela kesişini bile adeta “PADİŞAHIM ÇOK YAŞA” narası atarak taltif edip bunu yarışmaya dönüştürmelerinin de Nevşehir basınının ufkuna katkı sunacağı vurgulanıyor.   Nevşehirliler, şehri yönetenlerin her gün ne yaptıklarını, içtikleri çay ve suya kadar bilmelerine katkı sunan şehir basınına minnet duyduklarını belirtiyorlar.   Nevşehir’de haber harici tüm devlet kuruluşlarının açılışları tertipleyen şehir basının şimdiki durağının vatandaşlarca bu alkış yarışması ve nara atma yarışmasını organize etmesi olacağı belirtiliyor.   Nevşehir'de göstermelik değil gerçek bir televizyona ihtiyaç olduğu bir gerçektir. Basına kalite ve değer katmak isteyenler bir an önce Nevşehir ilinde görsel yayın yapan televizyon olması için ortak kararlar almalıdırlar.     
Nevşehir Basınının, çok yakın bir zamanda kendi aralarında “en güzel kim alkışlıyor” yarışması düzenlemesi bekleniyor.

Nevşehir Basınının, çok yakın bir zamanda kendi aralarında “en güzel kim alkışlıyor” yarışması düzenlemesi bekleniyor.

 

Gazete ve haber sitelerinde herhangi bir konuyu elleri patlayıncaya kadar alkışlamalarının bir ödül çerçevesinde değerlendirilmesi bekleniyor.

 

Şehrin HABER atmosferini elinde tutan Nevşehir Basınının artık kendi bünyeleri içinde de bir “alkış ve nara atma yarışması” tertip etmeleri bekleniyor.

 

Resmi kurumların veya diğer kuruluşların gönderdiği “basın bültenlerini “kurallarına riayet ederek bunu sayfalarına ve ekranlarına taşımada çok dikkatli olan şehir basınının, bu dikkat ve emeğinin bir yarışma dahilinde değerlendirilmesinin doğru olacağı ifade ediliyor.

 

Nevşehir ile ilgili her haberi sitayişle sayfalarına taşıyan şehir basınının hiçbir sorun olmadığını da deklare etmesi herkes tarafından biliniyor.

 

KİM BU ŞEHİR BASINI ?

Herkesle iyi geçinerek hoşgörü kültürüne de katkı sunan şehir basınının, yakın bir gelecekte herhangi bir haberi “elleri patlayıncaya kadar alkışlama” yarışması yapmasının çok faydalı olacağı vurgulanıyor. Alkışlamadan elleri şişen gazete ve haber sitelerine ise sağlık ekiplerinin ilk yardım uygulamalarının faydalı olacağı görüşleri dile getiriliyor.

 

“Alkış yarışması” akabinde bir “nara atma” yarışmasının da bunun devamı niteliğinde faydalı olacağı ifade ediliyor.

 

Şehri yöneten büyük küçük fark etmez bir yöneticinin küçük kurdela kesişini bile adeta “PADİŞAHIM ÇOK YAŞA” narası atarak taltif edip bunu yarışmaya dönüştürmelerinin de Nevşehir basınının ufkuna katkı sunacağı vurgulanıyor.

 

Nevşehirliler, şehri yönetenlerin her gün ne yaptıklarını, içtikleri çay ve suya kadar bilmelerine katkı sunan şehir basınına minnet duyduklarını belirtiyorlar.

 

Nevşehir’de haber harici tüm devlet kuruluşlarının açılışları tertipleyen şehir basının şimdiki durağının vatandaşlarca bu alkış yarışması ve nara atma yarışmasını organize etmesi olacağı belirtiliyor.

 

Nevşehir'de göstermelik değil gerçek bir televizyona ihtiyaç olduğu bir gerçektir. Basına kalite ve değer katmak isteyenler bir an önce Nevşehir ilinde görsel yayın yapan televizyon olması için ortak kararlar almalıdırlar. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.