MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Evinize Kadar Günlük Süt Gelmesini İstermisiniz ?

NEVŞEHİR 18.05.2017 - 09:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Evinize Kadar Günlük Süt Gelmesini İstermisiniz ?

Günlük Doğal Süt, adrese ve kapıya teslim olarak Nevşehir'de taze süt ve çiğ doğal kavramları ile hizmet ediliyor.
Günlük Doğal Süt, adrese ve kapıya teslim olarak Nevşehir'de taze süt ve çiğ doğal kavramları ile hizmet ediliyor.   Günlük ve doğal  süt ve süt ürünleri artık istediğiniz zaman elinizde. Nevşehir'de Günlük   100 Doğal Süt, Şimdi NEVSÜT Garantisiyle Çiftlikten Kapınıza Kadar Getiriyoruz.   Siz İsteyin Yeter! İşte Alo Süt Hattımız...​   "NEVSÜT 100 Dogal" Nevsehir'e Soğutucu Özel Araçlarımızla Her Hafta Pazartesi - Çarşamba ve Cuma Günleri 5 LT'lik Kilitli Pet Şişelerde Dağıtımı Yapılmaktadır. Doğal Kendi Hayvanlarımıza Kendi Ektiğimiz Mısır Slaji, Yonca Vs yedirmekteyiz.   NEVSÜT 100 Dogal Şimdi Evlere Servis.. Ürünlerimizi kargoya vermiyoruz +4 derece soğutmalı araçlarımızla evlerinize kadar getiriyoruz. Siparişlerinize bizden başka kimse dokunmuyor. Teslimat personelimiz ile bizzat kendimiz teslim ediyoruz.   Haftanın 3 günü esnek teslimat saatlerimizle siz değerli müşterilerimize servis hizmeti sunmaktayız. Çakıllı köyündeki çiftlikten getirdiğimiz günlük doğal çiftlik sütünü sizlerle buluşturuyoruz. Sütümüz hiçbir işlem görmemiş, pastörize edilmemiş, çiftlikten çıktığı doğal haliyle soğuk zincir korunarak sizlere ulaştırılıyor. Sütümüzün sizlere kadar ulaşmasındaki aşamaları kısaca şöyle özetleyebiliriz.   NEVSÜT Çiftlikte el deymeden, otomatik sağım makinesi ile sağılan sütler soğutuculu tanklara aktarılır. Akşamdan sağılan sütler sabah sağılan sütlerle birlikte soğutuculu tanklarda karıştırılarak, +4 dereceye kadar  soğutulur. Siparişler adedince tek kullanımlık, ağzı kilitli pet şişelere doldurulur. Sağımdan çıkan süt, kapalı hatlar kullanılarak, açık ortama maruz kalmadan paketlenir.     Hazırlanan siparişler soğuk zincir korunarak, kendi araçlarımızla, müşterilerimize servis edilir   NEVSÜT'le Bağlan Sağlığa ALO SÜT HATTI  0 850 210 95 85  
Günlük Doğal Süt, adrese ve kapıya teslim olarak Nevşehir'de taze süt ve çiğ doğal kavramları ile hizmet ediliyor.

Günlük Doğal Süt, adrese ve kapıya teslim olarak Nevşehir'de taze süt ve çiğ doğal kavramları ile hizmet ediliyor.

 

Günlük ve doğal  süt ve süt ürünleri artık istediğiniz zaman elinizde. Nevşehir'de Günlük   100 Doğal Süt, Şimdi NEVSÜT Garantisiyle Çiftlikten Kapınıza Kadar Getiriyoruz.

 

Siz İsteyin Yeter! İşte Alo Süt Hattımız...​

 

"NEVSÜT 100 Dogal" Nevsehir'e Soğutucu Özel Araçlarımızla Her Hafta Pazartesi - Çarşamba ve Cuma Günleri 5 LT'lik Kilitli Pet Şişelerde Dağıtımı Yapılmaktadır. Doğal Kendi Hayvanlarımıza Kendi Ektiğimiz Mısır Slaji, Yonca Vs yedirmekteyiz.

 

NEVSÜT 100 Dogal Şimdi Evlere Servis.. Ürünlerimizi kargoya vermiyoruz +4 derece soğutmalı araçlarımızla evlerinize kadar getiriyoruz. Siparişlerinize bizden başka kimse dokunmuyor. Teslimat personelimiz ile bizzat kendimiz teslim ediyoruz.

 

Haftanın 3 günü esnek teslimat saatlerimizle siz değerli müşterilerimize servis hizmeti sunmaktayız. Çakıllı köyündeki çiftlikten getirdiğimiz günlük doğal çiftlik sütünü sizlerle buluşturuyoruz. Sütümüz hiçbir işlem görmemiş, pastörize edilmemiş, çiftlikten çıktığı doğal haliyle soğuk zincir korunarak sizlere ulaştırılıyor. Sütümüzün sizlere kadar ulaşmasındaki aşamaları kısaca şöyle özetleyebiliriz.

 

NEVSÜT Çiftlikte el deymeden, otomatik sağım makinesi ile sağılan sütler soğutuculu tanklara aktarılır. Akşamdan sağılan sütler sabah sağılan sütlerle birlikte soğutuculu tanklarda karıştırılarak, +4 dereceye kadar  soğutulur. Siparişler adedince tek kullanımlık, ağzı kilitli pet şişelere doldurulur. Sağımdan çıkan süt, kapalı hatlar kullanılarak, açık ortama maruz kalmadan paketlenir.  

 

Hazırlanan siparişler soğuk zincir korunarak, kendi araçlarımızla, müşterilerimize servis edilir

 

NEVSÜT'le Bağlan Sağlığa ALO SÜT HATTI  0 850 210 95 85
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.